Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

САЩ готвят санкции срещу „Северен поток 2“, които могат да засегнат и „Турски поток“

Републиканецът Тед Круз и демократът Джийн Шахийн предвиждат ограничения за компаниите, участващи в полагането на дълбоководни тръбопроводи за руски проекти

   1| 2    
0
 
2
 
12
al64ad до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
тук в коментарите си "филите" и особено "фобите" са пропуснали старото правило :"парите не миришат" врътки да се заобиколят евентуални бъдещи санкции срещу частни строителни и т.н. компании колкото щеш и ако някой си мисли ,че "альчните капитальистьи" не са взели мерки греши.
Особено ако точно заради заплахата от санкции гасспрьом е готов да плати майка си и баща си :):)
5
 
15
 
11
преди 1 месец
Хихи... И кой друг, освен Гъзпром полага и се кани да полага в близко бъдеще дълбоководни тръби? И какво ще рупат тези компании, ако не са поръчките от Гъзпром? Сигурно ще прокарват през Атлантика Западен паток от Америка до Европа за американски шистов газ? :lol:
4
 
19
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тръбите на турски поток са сложени вече и е на турска територия а на сев. поток 2 почти приключва! На кои кораби ще спират полагането на тръби като те вече приключиха това? Късно е вече за нещо реално да им попречат, само тенекиена политика....тоя англо-саксонски навик да сговнясват всичко неанглосаксонско по света, включително и на най-верните си съюзници сериозно отвращава и ги самоизолира, като брекзит, особенно гнусна пръдня...
8
 
10
 
9
многодобре до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
...в Крим са на мода и работят "банки" с други имена от които американските морячета бягат , като дявол от тамян! ...повърхностни пичове!
8
 
8
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Басирам се че тоя не е наясно, че най-големите държавни руски банки Сбербанк и ВТБ нямат клонове и не работят в Крим. Когато разбере защо, да ти обади.

11
 
9
 
7
data до: многодобре
преди 1 месец
Верно мислиш така ? Я си помисли кво би се случило с банките финансиращи проекта ако им наложат макар и минимални санкции . Кат помислиш пиши отново
7
 
11
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
...единствените, които намаляват "оперирането" на много места по света са американците! ...не е както беше, няма и да бъде!
10
 
9
 
5
преди 1 месец
Лекинко предупреждение за компаниите свързани с проекта :) дан вземат докато строят патока да се окаже че не могат да оперират на доста места на планетата
17
 
9
 
4
преди 1 месец
Акционерът на ГъзПром, да не би да спи!?! Я веднага да дръпне един защитен коментар! Че без слузчица и без гъзчица, никой не може да оцелее!!!
Хахаха
10
 
24
 
3
преди 1 месец
пАтока в немалката си част е готов,
а немците хич не се отказват от него!