Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Коя е най-важната цифра, описваща климатичните промени

Ако можем да определим социалната цена на въглеродния двуокис, това би очертало интелигентните политики в сектора

0
 
0
 
10
преди 3 седмици
Аз извадих поне около 4 довода в защита на моята теза... ти имаш ли друг довод, освен да наричаш хора, чието интелектуално ниво и чиито знания са недостижими за тебе: "*** неандерталци"?
0
 
0
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Европейските етатисти искат данъци, с които да облагат горивата и да влизат в бюджета на ЕС директно!

Гласувайте за народни представители, които са против това!
1
 
7
 
8
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
баце, ти си обида за вековете човешка цивилизация и прогрес .... вече летим в космоса, но по земята още се раздат малoyмни неадерталци като теб ... че и със самочувствие.
2
 
2
 
7
ABBA до: dzk
преди 1 месец
1
 
4
 
6
dzk
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Отговора на въпроса е: 42

16
 
14
 
5
преди 1 месец
Първо - няма никакви реални доказателства, че затоплянето не е част от естествен климатичен цикъл, напротив - доказателствата са по-скоро в обратна посока. Второ - ВЕИ могат да станат единствен енергиен изочник само в мечтателските сънища на някое 8-годишно хлапе - и не след 12 години, но когато и да било. Според мене няма шанс да станат и 38% даже. Трето - да се говори за потенциални "икономически щети" отстрана на хора, които се опитват да сринат индустрията, енергетиката, дори животновъдството, е малко нагло. Четвърто - не виждам никакви реални ЕСТЕСТВЕНИ мерки за борба с, дори не се говори за. Защо не се засаждат гори? Защо не се възстановяват съществували водни басейни - вътрешното море Чад, Аралско море и т.н. ? Това ще създаде по-влажен и хладен микроклимат в големи региони и ще разкара от океанът излишната вода, щото нали и това било проблем - океанското ниво щяло да се качи - с някакви сантиметри, ама и това било ного страшно !!! Е, само напълването на Каспийско море до океанско ниво, ще отнеме 3 см от Световния океан !!! Водата не се променя като общо количество - но само се сменя местоположението и. Аз мисля - като излязат на протест екоталибани - директно да ги мобилизират - с лопати и млади фиданки - да засадят една нова гора - така ще има някаква файда от тях... ако не - да си набият по една коркена тапа отзад, че и те отделят парникови газове през изходящите си отверстия като се наплюскат.
1
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Броя на ЕКО-активистите може би ?
14
 
6
 
3
преди 1 месец
Най-важната цифра е IQ-коефициентът на новата лидерка на екоталибаните - шведската тийнейджърка с ментални увреждания: Грета Незнамсикоя.
7
 
11
 
2
zelka007 до: studioaa
преди 1 месец
Няма профилна снимка
хммм ... и на мен ми е било интересно , защо дават постоянно трибуна на разни икономисти от калифорнийския университет , чикагския университет ... па и нобел им дават за икономика ... а не се обръщат към корифеите по световна икономика например от свищовския и библиотекарския ... има някаква неправда и дискриминация ... тук не споменавам кратките и ясни мнения от по няколко реда на форумните икономически титани :))) , които могат да дадат насока с ясно формулирани тези на целият свят и да доведат до небивал всеобхватен просперитет и благоденствие в планетарен мащаб ... което пак е дискриминация ...
11
 
5
 
1
преди 1 месец
Не разбирам защо една фалшива цифра от един фалшив експериментален климатичен модел е по-важна от останалите също фалшиви цифри от същия модел. Няма такова нещо като най-истинна лъжа...