Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Меркел: Европейската комисия не може да спре „Северен поток 2“

Основната причина за противопоставянето на Манфред Вебер е неговото уважение към позицията на държавите от Източна Европа, смята германският канцлер

   1| 2    
6
 
16
 
20
Mavi Goz до: Sokratus
преди 4 дни
Ниска топка си, младеж... Нещо не си те представям като човек, който се занимава с правене на кинти, та се чудим, какви ли интереси те задържат тук? Май същите, каквито и останалите Путинофоби - да дочекате лелеяната статия за смъртта на Путин и разпада на Русия... Лошо нема, щом има кой да ви издържа, или да ви зарежда дебитната карта веднъж месечно... :lol:
12
 
2
 
19
Sokratus до: Mavi Goz
преди 4 дни
"И дете с диагностициран синдром на Даун вече знае, че ..."
Прекрасно сравнение за интелекта на един Путинофил!!!
Велико самопризнание! Велико!
Хахаха
Хахаха
Хахаха
4
 
4
 
18
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 4 дни
Офф... да ви се рем па и на вас и на цензурата и на акъла...
5
 
4
 
17
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 4 дни
*** на цистки ме теж
6
 
16
 
16
преди 4 дни
И дете с диагностициран синдром на Даун вече знае, че Европа без руски газ не може и все повече ще не може. Въпросът е откъде ще минава и кой ще го продава на европейците. И сега на германците ясно им светна какъв го забодоха на цела Европа САЩ с нацисткия пуч в Киев и че тази измислена държава и американския *** от леворезбосани "стратези" и желирани от самодоволство безполови мозъци план да гътнат Путин постави на карта енергетиката на цел континент и е на път да съсипе най-мощната до скоро икономика на планетата...

5
 
16
 
15
Mavi Goz до: Sokratus
преди 4 дни
"И какво ще го правят този газ Германия..."

Ми ше произвежда 300 ТВч ток годишно, които сега генерира от кюмур и уран. Нали сте сички тука мноо зелени и бързате да ги погребете. Или си представяте пейзажа на Германия като гора от колци с виещи денонощно ветрогенератори на тех? И германци, притичващи инстинктивно приведени под 50-метровите лопати на перките?
Само и диот може да остави съдбата на подобна огромна и амбициозна енергийна програма и целата тази могъща икономика, коато храни в момента цела Европа, в ръцете на некви климбучкащи се из океаните кораби и заедно с тех - климбучкащи се спотови цени и договори на парче, квито мечти имат некои тукашни талибан-русофобчета...
7
 
7
 
14
преди 4 дни
И какво ще го правят този газ Германия, ще произвеждат коли за САЩ при мита от 25% ли? Или ще изнасят стомана и алуминий отново с нови мита? Май много държат да си вдигнат бюджета за отбрана с над €20млрд до някоя друга година?
Изобщо Меркел е идеалното доказателство за правилото на два мандата! Третият и особено четвъртият и мандат са пълен провал - грешка след грешка! Насила ще вкара германската икономика в рецесия!
За наша жалост сме закачени за тях.
8
 
3
 
13
Sokratus до: Императорът
преди 4 дни
Абе тия ГъзПром като Христос, с $2млрд хранят 42млн души цяла година!
Знаем, че си акционер в ГъзПром така, че не нужно да го доказваш всеки път и да пишеш измислици!
хахахха
6
 
6
 
12
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Безсрамието и цинизмът на тази жена стрина ШМеркел са безгранични. Но и няма съпротива от държавници да й покажат къде се намира. С изключение на Орбан и няколко други, и всички блюдолизци като Борисов се хвърлиха да й пригласят. Без капка мозък, отговорност и достойнство.
4
 
25
 
11
Императорът до: Стоян Петров
преди 4 дни
И кой друг може да вкарва газ от Сибир - сигурно САЩ? Стояне петров - ти си типичното доказателство, че русофобството е сериозно психическо заболяване - СЗО трябва да обърне внимание на тоя феномен.

САЩ нито могат да спрат проекта, нито могат да изместят Газпром - с газ който нямат - камо ли пък някакви скaпани датчани. Германия и Австрия защитават само своите интереси - и на никой не трябва да му пука за украйна - те сами си отрязаха клона, на който висяха като шебеци. Газпром не ги е осиновил и нищо не им дължи.