Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Даниел Димитров: Дори при предсрочни избори едва ли ще има разпродажби на БФБ

Според изпълнителния директор на УД "Реал Финанс Асет Мениджмънт" възможността за реализиране на дивидентна доходност не стимулира инвеститорите да купуват акци

1
 
15
 
3
преди 1 месец
а защо в същото време банките преливат от депозити!
дори ктб фалитът не успя да раздвижи бфб
имам чуството че хората които инвестираме на бфб сме една шепа
дай по-скоро да се създаде този единен европейски борсоф пазар и ние да сме част от него
6
 
8
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Индексите падат, защото има вътрешни фактори, а именно: никой не знае дали "успешните" компании ще успеят да си напазаруват пак политици и какво ще стане с мажоритара им. Обратно: BGREIT се качва защото всички свободни пари се насочват към тухли и бетон. От друга страна роботите идват и в средно бъдеще ще има опразване на офисите, което ще се случи най-бързо в нашата мила Татковина, заради демографския фактор (количествен и качествен). Облигациите, ако избщо се търгуват на БФБ, са на номинал. Което значи, че или някой е наредил "доходността" да не мърда. Или другата причина може да е, че няма нито подобрение, нито влошаване в кредита на компаниите. Кавам ти дъще... сещай се снахо.
2
 
28
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ала-бала - външни фактори, вътрешни фактори що се отнася до БФБ! Къде са истинските фактори за спада и състоянието на нашата борса - некоректни мажоритари, слаба /фиктивна/ КФН за да ги санкционира и налага спазване на изискванията /закони и наредби/ от ВСИЧКИ на капиталовия пазар, незаинтересованост от държавата /в лицето на МФ, МИ и др./ да се развива БФБ и др.