Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Има ли заслуга Тръмп за силната американска икономика?

Президентът на САЩ вероятно е подкрепил с малко растежа, но мандатът му досега не заслужава одобрение

1
 
10
 
2
преди 1 месец
Подобна пропаганда в стил работническо дело не вярвах, че може да се прочете през 2019 година, но ето и това се случи. Ето какво причиниха 45 години комунизъм и 30 години нео-комунизъм.
4
 
9
 
1
преди 1 месец
"Тръмп лъже за почти всичко, противи се на закона, нарушава конституцията, пренебрегва съюзниците ни, подклажда страхове от имиграция, поддържа притеснителни приятелства с диктатори-убийци като Путин и Ким Чен Ун и поставя на високи позиции голям брой мошеници и измамници. Списъкът е дълъг."

Докажете ПОНЕ ЕДНО от мръcните си обвинения !!! Ама поне едно !!! За какво е излъгал? Колко политици изпълняват по списък всички свои предизборни обещания, както прави тоя велик човек? На кой закон се е възпротивил и как е нарушил конституцията? За последното съжалявам, че не го направи, трябваше да обяви диктатура и да смаже веднъж завинаги цялата измeт, начело с обонго и полуживата, която упражнява подривна дейност, атакувайки с клувети и недоказани обвинения президента - и всичките контролирани от тях медии, бълващи гнyсотии - от които преписвате. Кои измамници е сложил на високи постове? Как решихте, че Дебеличкият му е приятел, щом са се видели два пъти? Всъщност Тръмп до голяма степен реши кризата със Северна Корея, което не се отдаде на никого преди него !!! Какво лошо да има нормални колегиални отношения с Путин и кои сте вие, че да наричате един законно избран президент, подкрепян от 70% от народа си "диктатор и убиец"? Нещо много насериозно се взехте !!!

Може би ще кажете, че това е "демокрация" и "свобода на словото", което няма да ви попречи да ми изтриете поста - защото за вас "свобода на словото" означава само вие да имате право да бълвате мpъсотиите си - а другите да нямат право да ви отговорят !!!

Относно дали Доналд има заслуга за - помислете къде бяха борсовите индекси по времето на тъпaкът обонго и къде са сега - при ДЕСЕТ ПЪТИ по-високи лихви !!! Още някакви въпроси имате ли?


Пфу, отврат !!!