Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Австрия се насочва към предсрочни избори

Австрийският канцлер Себастан Курц обяви края на коалиционното правителство след избухналия корупционен скандал

0
 
1
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз виждам друго. Държавниците в други уважавани страни имат достойнство и когато сгафяг, си дават оставки и поемат отговорност. Това не е нашата действителност.

Правителството на Али баба и четиридесете разбойника се крепи на племето *** и на полуграмотните в България.
Евроизборите са тест и повод да кажем НЕ на олигархичното управление. Това ще е нашият изпит за достойнство и родолюбие, независимо от говоренето на Борисов. А за оставката МУ - времето ще я вземе скоро.

Борбата на Борисов за оставане на власт е комична. ПР акцийките му са трагични. А самият той е за съжаление. Да откраднеш милиарди и да полудееш накрая. Това е Божието наказание.
0
 
1
 
7
zelka007 до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да , нямат тази тежест както вътрешните за всяка държава , но момента е избран с ефект и за цяла европа ... че са направили "активно мероприятие" по БСП или "са ги ударили" по ГЕРБ е очевидно . аз си мислех , че случайни , нагли и елементарни хора влизат в политиката само па наш'те ширини ... пък то системата ги пуска и по-другите страни . но факт , там организират избори веднага , а тука правят комисия в парламента :)))
0
 
0
 
6
zelka007 до: Sakamano
преди 1 месец
Няма профилна снимка
:))) ... мдаа
1
 
4
 
5
Стоян Петров до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Евроизборите нямат политическа тежест в нито една държава в която се превеждат. Записа е правен преди парламентарните. Обикновен средство за шантаж при евентуално влизане на лесната мишена във властта. Вероятно не е постигната поставената цел и евроизборите за подходящ повод, но не и причина. Като сами виждате предизвикват се нови парламентарни, което е къде по-важно събитие от политическа гледна точка.
1
 
11
 
4
Sakamano до: zelka007
преди 1 месец
Силата на информацията е да я пуснеш в точния момент. Защо мислиш и "Апартаментгейт" гръмна точно сега? Впрочем, национал-популистите активно ползват подобна тактика, само където поради липсата на реални компромати измислят фалшиви новини. Да ги бият със собствените им оръжия ми изглежда напълно справедливо.

3
 
19
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
е те така се прави скандал , преди изборите :))) ... евала на режисьора и сценариста ... 2 години го пазят и точно 5 дена преди изборите ... и както казва ицето "айн , цвайн и дрън" ... следващия път пак да мътят водата на големите партии в ЕС ... сега с този скандал свалят рейтинга на всички популисти в ЕС . само гледайте резултатите :)))
2
 
21
 
2
majnata до: mrynmryn
преди 1 месец
е то тогаз кой ше иска да става политик ...
1
 
26
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ей това не го разбирам, хващат, ги в корупция, заменки и тн., даваш оставка и всичко е наред. Какви са тия глупости?! Съд до дупка, отнемане на имуществото и в затвора. Всичко останало е прах в очите.