Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев: Обществото очаква реална борба с корупцията

Президентът определи като „изкуствена драма“ разговорите за намеса в съдебната власт

   1| 2    
0
 
0
 
11
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Съгласих се. Приказката, "огледал се Илия(Румен) и се видял пак в тия...... гащи е в пълна сила за теб. За да съдиш, първо трябва да се огледаш и ако си чист, имаш право, но това за тебе май не се отнася. За съжаление, никоя официална менидя не смее да те поразпита и да те изтипоса, но и това време идва..
0
 
0
 
10
Lucifer до: Sakamano
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Номер 1 прави услуга на по-голямо зло а номер 2 е по-малкото зло. Да свалиш гащите, това не може да е избор!
0
 
2
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,

Защо Вие и "опозицията" МЪЛЧИТЕ грозно и зловещо за Данъчната декларация подадена от Борисов през 2008 година пред Сметната палата в качеството му на Кмет на София??

ЕТО И ДЕКЛАРАЦИЯТА:

https://register.caciaf.bg/2008y/EA3B4BF5-0FC3-49D4-8880-BAD883F40CB112306.xml

ОТВОРЕТЕ Я И ВИЖТЕ НА КАКВА ЦЕНА БОРИСОВ Е ПРИДОБИЛ С ПОКУПКОПРОДАЖБА БАНКЕНСКИЯ СИ ИМОТ - за някакви си смешни 3740 лева !!!!!!!!!!!!!

Борисов е платил 3740 лева за 462 кв. м. парцел и 462 разгъната застроена площ, а за отчуждаването на друг парцел в Драгалевци е получил за 450 кв. м . 95000 лева !!!!!!

НИМА ТОВА Е НОРМАЛНО?!!

Този ли е пример за държавник и за справедливост??

ЗАЩО МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ ???
ВСИЧКИ ЛИ СА НА ХРАНИЛКАТА НА ПЕЕВСКИ??
0
 
2
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
тоя е на път да бие Гоце по простотия, оня поне само отстрелваше редки животни и жена му не ни излагаше .... ама при тоя шапкар е тотал щета!
7
 
8
 
7
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 1 месец
Xaxaxaxaxa авваГОФРЕНче два реда не можеш измисли . ето ти : един ден от *** расия ЩЕ ОСТАНЕ САМО восковията

12
 
8
 
6
преди 1 месец
"Със сигурност няма друга мафия по света, както в България, начело с един селски бандит, която да е заливана с толкова разобличаващи данни от всевъзможни източници и която още да е на сцената: апартаменти; наркотици; оръжие за терористите в Близкия Изток; убийства; трафик на хора; данъци; откраднати еврофондове; бандитизъм, грабежи; демография; магистрали; огради по границата; бягство на милиони в чужбина; изнасилвания; обезлюдяване; проституиращи медии; дебилизиране, мутризация; продадени паспорти на ЕС; геноцид; унищожена природа; най-*** столица в Европа; продажна външна политика; пълна геополитическа безпътица и т.н.

С две взаимосвързани думи – мафия и корупция.

Заради това и в последното проучване на корупцията по света България е страната в ЕС отново с най-висока корупция, като от 180 държавa.... "


'19 '18 '17 '16 '15 '14 '13 '12 '11 '10 '09 '08 '07 '06 '05 '04 '03 '02 '01 '00 '99 '98


User ID
Password

Facebook
Twitter
google_plus

НОВО ДЕЛО
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Мафията: ние тях, или те нас
06.2019

Със сигурност няма друга мафия по света, както в България, начело с един селски бандит, която да е заливана с толкова разобличаващи данни от всевъзможни източници и която още да е на сцената: апартаменти; наркотици; оръжие за терористите в Близкия Изток; убийства; трафик на хора; данъци; откраднати еврофондове; бандитизъм, грабежи; демография; магистрали; огради по границата; бягство на милиони в чужбина; изнасилвания; обезлюдяване; проституиращи медии; дебилизиране, мутризация; продадени паспорти на ЕС; геноцид; унищожена природа; най-*** столица в Европа; продажна външна политика; пълна геополитическа безпътица и т.н.

С две взаимосвързани думи – мафия и корупция.

Заради това и в последното проучване на корупцията по света България е страната в ЕС отново с най-висока корупция, като от 180 държав ...


11
 
7
 
5
Sakamano до: lyusien
преди 1 месец
Ако въпросът ти не е само риторичен, мисля че имаш две опции:
1. Не гласуваш за никого
2. Гласуваш за този, когото считаш за по-малкото зло
Лично аз препоръчвам No1.
16
 
14
 
4
zelka007 до: majnata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
принципно , да ... много по грамотен политически и икономически човек . в пъти по-грамотен . той е човека задвижил инфраструктурните пътни проекти по предприсъединителните фондове още като беше министър . и преди да стане министър се е доказал също , виж му визитката ... докато бащицата идва от среди , дето единствената идея в главите им , ако имат пари над 1млн. лева , е колко етажа още могат да вдигнат на някой хотел :))) ... и досега като стане на въпрос за инфраструктурни инвестиции на държавно ниво от щатите и германия , обикновенно той е първото неофициално лице за контакти и сондажи на мнение ... :))) ... а др.радев няма мисленето на човек полагащ основите , няма мисленето на политик . само се заслушай когато отговаря на въпрос и му искат мнение :))) , остави речите му , там ги пишат грамотни хора ... и не подценявам експертизата му във военната авиация , все пак е натовски генерал , управлявал е ВВС на България , леко червенее отвътре , но натовски генерал ... особено ми падна в очите с опорките от решетников , много ми падна ...
9
 
12
 
3
преди 1 месец
Обществото отдавна чака справедлива борба с корупцията а не само лозунги имитации и обещания Присъствах на огромните митинги против правителството на Виденов през студените зимни месеци на 1997 година Тогава великия политик и сегашен анализатор и гуро на демокрацията Иван Костов с препасана синя лента на челото обещаваше на хилядното множество " Ние ще накажем виновниците за банковата криза и и зърнената криза Жестоко ще ги накажем " Буулшиит Кого наказа Никои След него дойде Царя На поляната пред Враня тои беше по префинен и произнесе крилатите фрази " Ще направим всичко тези които излъгаха доверието на българите и жестоко го измамиха да получат наказание и хората да получат възмездие Кого наказа Никои Попитаите моя приятел Тошо Пейков да каже поне един наказан След него доиде Станишев Мистер klean И тои ръсеше обещания за разправа с крадците и измамниците Разбира се резултата беше нулев След него доите великия демократ и каубой от Банкя Пред очите ни излъга че ще се разправи със измамниците със заменките Но резултата беше че неговите хора надминаха Станишевите с измамите Сега Румен Радев се кълне че ще направи нещо Нищо няма да направи Познавам го добре и хора като него Той просто нищо не може да направи Тези от Б С П са същите лицемери като тези от Г Е Р Б Чакат само да се докопат до властта и да правят същото За кого да гласуваме по дяволите
15
 
24
 
2
majnata до: zelka007
преди 1 месец
Плевелиев ти е на сърцето ...той поне не ниизлагаше по света ...