Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Стив Банън: Победа на националистите в ЕС ще помогне на Тръмп да спечели втори мандат

Европейските избори представляват своеобразен референдум за управлението на Еманюел Макрон, смята бившият съветник на Доналд Тръмп

   1| 2    
0
 
1
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що така бе 10. В дадения случай 4 е напълно права?
4
 
3
 
10
khao до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
а второто по популярност е серафим безмозъчний !
4
 
12
 
9
Sakamano до: Императорът
преди 1 месец
Смaxнaтите си теории само с безброй повторения можеш да ги пробуташ. Би ли ми обяснил как се подлага на натиск избирател в свободна държава? Влиза някой в кабинката да го "натиска" ли? Откажи се, противната лелка никога нямаше да спечели. Да стигне до балотажа беше най-доброто й постижение.

studioaa, колкото по се правиш на антикомунист, толкова по-малко ти вярвам. Всъщност, всички екстремисти сте от една и съща партия.
1
 
9
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Както гледам тук, потомците на чорбаджи Юрдан отново и отново се прекланят пред всесилния падишах!
Оправдания винаги ще се намерят. Още повече, когато не е важна България, а все ги избива на "русите, немците, френците". А какво ще стане с народа тук - ***.
Падишаха Тръмп няма да ви направи аги!
15
 
13
 
7
преди 1 месец
Няма да се уморя да повтарям как на президентските избори ъв Франция, противоестественикът "спечели" след огромен натиск върху избирателите отстрана на своят предшественик и цялата административна машина. На практика макарон е узурпатор, а Марин льо Пен - законният президент !!!

14
 
11
 
6
преди 1 месец
Най-важното нещо на всеки антикомунист като мен е винаги да бъде против злото, против комунизма. Това естествено значи, че в никакъв случай не трябва да се допуска премахване на националните граници, разширяване на социалната държава, женска еманципация и опити за ерозия на капитализма и създаване на "капитализъм с човешко лице", който е реално е неокомунизъм. Няма как нито един уважаващ себе си десен човек да бъде в подкрепа на ес и евроинтеграцията, при положение, че всичките вождове на еврохомосексуалния съюз са комунисти, зелени, социалисти и други видове дегенерати.
1
 
5
 
5
Todor Sabev до: Sakamano
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Също така понякога смъртоносна , поне това показва историята
11
 
23
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Статуквото в ЕП ТРЯБВА да се промени, за да се оздрави и просперира ЕС!

Най-популярното име сред новородените в Берлин момчета е ... Мохамед. Тежка ще е съдбата на Европа благодарение на западноевропейските джендъри.

"Имаме дългова криза, криза на еврото, криза с мигрантите, криза с климата и хаос около Брекзит. Нуждаем се от нов договор за Европейския съюз. Старият вече не отговаря на сегашната действителност", заяви Себастиян Курц.
10
 
11
 
3
Sakamano до: lyusien
преди 1 месец
Глупостта е зараза и се разпространява като епидемия. При това не е задължително да има пряк контакт.
10
 
11
 
2
majnata до: lyusien
преди 1 месец
ти ше разбереш последен ... апчетата !