Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Тръмп: Докато аз съм на власт, Китай няма да бъде най-голямата суперсила в света

Намерението на азиатската страна е да се превърне в световен икономически лидер, категоричен е американският президент

   1| 2| 3    
10
 
4
 
16
Sokratus до: Pyramid
преди 1 месец
Да Да и после се събуди!!!
Хахаха
3
 
18
 
15
Pyramid до: Sokratus
преди 1 месец
От години повтарям, че БВП, като разбиране и методика, е остарял и неадекватен критерий за укономически капацитет и мощ. Време е да се „овеществи”. По ОБВП, Китай е в пъти по-могъщ.
5
 
14
 
14
Pyramid до: lyusien
преди 1 месец
Именно, Китай са 4 - 5 пъти повече от американците. И, т.к. възможностите за потребление, по пътя папо-ако, са 4-5пъти по-високи при китайците...
- Кой нямало да стане №1 ?
12
 
10
 
13
Sokratus до: Mohave __
преди 1 месец
Значи Швейцария са го закъсали!!!
Хахаха
7
 
43
 
12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако в Китай една операция струва 1000 $ то в САЩ същата е 20 000 $ . Стойностите на БВП в случая са израз на слабост , а не на сила - те . има някой който може да го свърши 20 пъти по - евтино и не толкова зле . Това не прави Китай 20 пъти по слаб - точно обратното . Тежестта на БВП спрямо дългата не е същата . Просто САЩ е по- добра машина за "изфабрикуване" на БВП , но не и на платежоспособност .

4
 
34
 
11
Стефчо до: V.At.
преди 1 месец
Няма профилна снимка
2014 г. ги минаха по паритет на покупателна. За тоя дето се интересува - една най-обикновена операция в Щатите е минимум 50 хилки, докато в Китай е 1000 долара, хонорар на адвокат по наказателно дело - минимум 50 хилки, в Китай - 1000 долара. Всичко това надува бвп-то.
6
 
26
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Китай и САЩ са двете най велики сили в момента итова ще продължи дълго време.Но да си велика сила струва пари, които винаги се плащат от народа.За нас европейците ситуацията е идеална.По време на война най глупавите винаги са на първа линия.Европееца е бил на първа линия много години, време е други да поемат щафетата а ние да си живеем спокойно.
2
 
13
 
9
V.At. до: крас
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Султан Доди е велик! Раята подскача от радост.
25
 
11
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Никой не схваща мисълта на Тръмп. Човекът иска да подскаже, че трябва да се промени конституцията, за да може той да има 3-ти и 4-ти мандат и да гарантира статута на САЩ. Китай никога няма да изпревари САЩ, защото вече има демографски проблеми и застаряващо население. Заради селективните раждания има 100 милиона мъже повече от жените. Поради притока на млади имигранти, а и поради по-високата раждаемост Америка няма такива.
13
 
10
 
7
крас до: многодобре
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ИЗВИНЯВАЙ ,
Но жестоката истина е тази която съм отразил!!

Време е да излезеш от облъчването на руските национални медии и видиш реалността такава каквато е - РУСИЯ , КАКТО И БЪЛГАРИЯ СА ДВЕ КОЛОНИАЛНИ ДЪРЖАВА.

Знам, че ще ми възразиш но преди да го направиш виж клипчето:
"Кому на самом деле принадлежит Газпром и Роснефть | Pravda GlazaRezhet"

АКО ГО ИЗГЛЕДАШ ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРИ ЗА ПРОБЛЕМА СВЪРЗАН СЪС СКАНДАЛНОТО ЗАТВАРЯНЕ НА ГАЗОПРОВОДА ДРУЖБА , КОЕТО ДОВЕДЕ ДО ИСТРЕЛВАНЕТО НА САМО НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА, НО И НА ДОЛАРА НАГОРЕ!!

ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА СЕ ОСВОБОДИШ ОТ САНТИМЕНТИ И ДА НАБЛЮДАВАШ И АНАЛИЗИРАШ БЕЗПРИСТРАСТНО СЛУЧВАЩОТО СЕ В СВИТА , защото света вчера не е това което е днес и няма да бъде това което ще е утре!!

ВСИЧКО ТЕЧЕ И ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ!!

ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕШЕН ДЕН !!