Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Apple е искала да купи Tesla през 2013 на цена от 240 долара за акция?

Компанията на Тим Кук е настоявала след сделката Илон Мъск да се оттегли, което е провалило преговорите, твърди анализатор

   1| 2    
1
 
1
 
12
khao до: Mavi Goz
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
планината от кинти във високотехнологичния бизнес много бързо може да замине, това да не е кашонджийницата ти дето плащаш минимални заплати.
0
 
1
 
11
khao до: Mavi Goz
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
доста неща мога да ти кажа, но акъла не е мур който мога да ти го набия насила ... това че си по дърт от мен, нито те прави по кадърен, нито по умен ...
нито пък ще почнеш да се изказваш по адекватно на теми в които аз имам по голям опит от теб ... Епъл може и никога да не спихне, това зависи от акционерите й, но практиката показва обратното, моя опит също !
3
 
6
 
10
Mavi Goz до: khao
преди 4 седмици
Отделно, че в публичното пространство, да не говорим за този издухан сайт, се пише какво ли не, често - пълни глупости, а какво се мъти из притъмнените мозъчни кьошета под планината от кинти на Епъл никой не знае... Та аз поне съм се научил, че където е текло - пак ще тече и големите кинти мирни не стоят и да се правят прогнози за такива като Епъл е доста тъповато занимание, което практикуват или машеници, или безделници... ;) :lol:
3
 
3
 
9
Mavi Goz до: khao
преди 4 седмици
Ти специално нищо не можеш да ми кажеш, щот си празно плямпало. По-скоро аз мога да ти поразкажа това-онова - например, защо на 62 г. още се мотам из офиса и производството, вместо да оставя сичко на лапетата и да си си живкам насам-натам. Но... некой ден, като сичко на тоя свят, и Епъл, и мойта кашонджийница ше ги постигне неизбежния фейдинг - мене по-скоро, а Епъл - доста по-нататък, може некъде около твоето пенсиониране... ;) :lol:
1
 
10
 
8
khao до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
ако Епъл бяха купили Тесла през 2012, тогава твоята прогноза щеше да се сбъдне и към днешна дата да са фалирали, обаче Мъск не е учил за бизнес мениджър :)

2
 
8
 
7
khao до: Mavi Goz
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
аз като говоря, не приказвам .... от кога ти го повтарям това, всяка компания отива у киреча когато основателя си замине и бива заменен от бюрократите. Кук за нищо не става, както всяко Мастер бизнес незнам си кво, типичен чантаджия е... ето за това сме фенове на Мъскя и сме сигурни че ще успее.
2
 
11
 
6
преди 4 седмици
Обаче е неоспорим факт, че на Епъл им требва нещо голямо и отдавна се ослушват, защото очевидно карат по инерция без Стив Джобс. *** Кук е прагматичен мениджър, но не е визионер и динамит, а това с времето ще вкара Епъл в сивия поток. Нещо им куца с идеите...
4
 
2
 
5
Mavi Goz до: lyusien
преди 4 седмици
Ние на тебе си ти верваме по дифолт! Безрезервно... ;) :lol:
4
 
6
 
4
Sokratus до: Sakamano
преди 4 седмици
Импестора го е яд, че не е знаел да изкара някое доларче към любимите му рубли!
Хахаха
8
 
11
 
3
преди 4 седмици
Мисля си, че Импът сутрин като стане, трябва да си изxoди омразата върху някой. Иначе цял ден ще му тежи.