Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Tesla... Какво се случва? И какво следва?

Инвестицията в производителя на електрически автомобили е класически асиметричен трейд, твърди Любомир Леков

   1| 2    
3
 
5
 
11
zelka007 до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
импа има задни мисли за тесла , иска да се нагувичка с акции , щото вижда потенциала , усеща с кожата си наелектризираната атмосфера на бъдещата печалба , като един истински вълк на акциите има обострено обоняние и надушва бъдещето л а п к а н е на дивиденти . затова пише усърдно негативизми под всеки материал за мошшшшшеника , смята че ще свали интереса достатъчно , за да постигне завената ценова цел за нагувичкане с последващо разпределение на порции от дивиденти за вила в ибиса , малка хижа в алпите и пари за казиното в монте карло , без да броим луксозният автопарк . смята скоро да се оттърве от парещите акции на газпром и да се превърне в първоласен инвеститор от първа величина , незаобиколим от банки и посредници , но постоянно заобиколен от 21-22 годишни асистенки черпещи вдъхновение от всеки негов жест и дума ...

не го подценявай , има план , който следва стриктно , целеустремено ... някога ще се пишат книги за неговите визионерски действия и мнения , ще се цитират негови постове и изрази , децата в ВУЗФ ще изучават задълбочено стратегии ... :)))

импе , поклон ... :)))
1
 
11
 
10
Sokratus до: khao
преди 1 месец
Импестора се готви за пътуването до Антарктидада за да открие края на земята! И затова няма много време за четене, още по-малко за мислене!
Хахаха
6
 
13
 
9
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не е лошо да прочетеш "статията" първо и после да пишеш стандартните си небивалици ...
19
 
10
 
8
преди 1 месец
Случва се туй, което говоря от ного време и следва туй, което предвиждам от ного време. Една компания, макар и иновативна - ако е ръководена от мошшшшеник, който на всичко това е тотално посредствен като мениджър, но има абсолютна власт - няма друг път, освен: надолулу.

Единственото спасение е някой могъщ концерн да я купи за 8-10 зеленички на акция... ако има кой да се смили, де... Разбира се, веднага след това новият собственик трябва незабавно да прогони мошшшшеникът мъск.
30
 
15
 
7
преди 1 месец
Tesla е вмирисан труп, чиято воня се усеща даже у нас. Това нещо не струва и 0$ за акция. Продукцията му е абсолютно негодна 100% брак, електричките са взривоопасни и пожароопасни.

2
 
17
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
несериозна статия... тоалетно четиво за убиване на мозъчни клетки. Само заглавието е някво грандиозно
6
 
9
 
5
преди 1 месец
следва автопилот и удар в бетонна стена.....в компания с електрическа искра
2
 
14
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако цената действително падне под 100$ може да очакваме това сваляне от борсата за което Мъск говори.
7
 
27
 
3
ABBA до: lyusien
преди 1 месец
Никой не ти е длъжен да ти чете полуграмотната шльокавица.
--1
20
 
9
 
2
преди 1 месец
Pisaniata sa *** na TESLA sa silno preuvelicheni Zenite na akziite i she badat okolo 350 usd sa akzia a pres 2025 okolo 1000 usd sa akzia