Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов: Образованието ще е приоритет в Националната програма за развитие 2030

Учителите са най-важният фактор за доброто образование, заяви премиерът

0
 
1
 
3
преди 4 седмици
Лъжа след лъжа, след лъжа. Първо по изказването "Най-важният фактор за доброто образование са учителите" - грешка. Ти го хвърли на учителя, не го гледай вкъщи пише ли домашни,не пише ли, пък после обвинявай и учителя(ако ще и Айнщайн да е),че не си е свършил работата и че твойто е неграмотно.
Второ - "че правителството полага усилия за осигуряване на високо качество на образователния процес и учебната среда" - такива усилия,че ми е жал. Кръв и пот се лее от челата и ръцете. Какво високо качество като 60% след 12 клас са неграмотни и остават такива дори и като студенти, да не говоря после и като работещи.
Трето - "Държавата осигурява още равен достъп до всички нива на образование и професионално обучение за възрастните и децата в уязвимо положение, както и за българите с увреждания“ - не думай! Сигурно всяко училище има рампа и асансьор за достъп на хора в неравностойно положение и във всеки клас има по 2-3 деца от малцинствата, просто аз не ги виждам. Дааа бе!
Писна ми да говорят общи приказки без да казват нищо...ама така е, до там сте докарали образователната система. Четат и не разбират какво четат, говорят и нищо не казват, пишат ама на шльокавица. Жална ни майка, после такива неграмотни имат голямо самочувствие и искат да са управляващи и стават.
3
 
4
 
2
ABBA до: serafima
преди 1 месец
"Аз се чудя как допуснахме това нещо да ни управлява 10 години."

Не се чуди, в колониите е така.
Назначават им губернатор и мача приключва.
Никак дори не е задължително нещото да прилича на губернатор.
Важното е да случша и да папка....
4
 
11
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Бла,бла, бла..., каза г-н Борисов! Лозунги, които нищо не значат за него.
Аз се чудя как допуснахме това нещо да ни управлява 10 години.
Боко е много зле психически, но не знам защо трябва да страда цял народ, от неговите простотии, че не го изгоним с тоягата. За него вече и лекарства няма.
Хистерично личностно разстройство, съчетано с намален интелектуален капацитет - характеризира се със силно повърхностна емоционалност, театрално държане и драматизиране на собствените преживявания.
Борбата на Борисов за оставане на власт е комична. ПР акцийките му са трагични. А самият той е за съжаление. Да откраднеш милиарди и да полудееш накрая. Това е Божието наказание.
Вече му е късно за лечение. Ще му залепят в къщата един тапет на телевизионно студио и ще го излъжат, че е в предаване на живо, а той ще си води безкрайни монолози.