Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Трибунал на ООН постанови Русия да освободи задържаните украински моряци*

Трите украински кораба бяха задържани при инцидента в Керченския проток миналата година

   1| 2| 3    
0
 
3
 
27
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
връщайте чуждите територии и освободете поробените народи, ***
3
 
9
 
26
преди 1 месец
А трибуналът е за търговското мореплаване, без отношение към военното. Няма да им лвгнат рашките. Така мисля.
5
 
6
 
25
Pyramid до: Pyramid
преди 1 месец
...има Църквата. Вместо да скОчи, подлага и другата буза. Особено, православната. Кошмар: Владици пивтунят и се возят на лимузини, а „под” тях - убого униние. Нищо не става от църквата.
3
 
4
 
24
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Е това вече не го разбирам. Вълкът от Московската биржа, а едни 100 000 *** и ватенки не можеш да пробуташ.
8
 
7
 
23
Pyramid до: Стоян Петров
преди 1 месец
Човече божи, „порки” нямам. С нетърпение и интерес очаквам, какво още ще измислиш. Иначе, за ислямизацията, сериозна вина

13
 
15
 
22
Ivel до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Дръж си ушанките и си ги продавай сам, не е по моя профил, а за Русия очевидно не си готов и се исказваш първосигнално. Живял съм там половината от моите почти 60 години и смятам, че разбирам повече от форумните драскачи като теб. Още повече, смея да твърдя че съм направил толкова $ от Русия, колкото не може да ти се присъни или да кажем, колкото 95% от емигриралите в УСА не са помирисвали и няма и да помиришат. Златните времена в Русия бяха 90 те, имаше рискове, но те се отплащаха многократно, пазара им беше гладен за всичко, лекарства, консерви, техника. Тогава се разделяха териториите, и който оцеля, излезе в шоколадова глазура. След това през 2000 ните също се правеше бизнес, разбира се по-спецефичен технологично. Сега също не е лошо, даже бих казал, че на мен лично санкциите ми помагат донякъде, убиват конккуренцията ми, която щеше да присъства в мирно време. А за космоса и подводните лодки не си прав и очевидно не си в темата. Развивай си ушанките там и не се бъркай в неща от които не разбираш. Обикновенно внимава да не обиждам, но понеже ти намерено се държиш грубо, просто ти го връщам и смятам темата за изчерпана. Можеш да слагаш минусчета, не ме боли.
10
 
11
 
21
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Название китайской фирмы впервые будет увековечено на карте России, точнее, на карте одного из наших городов. Речь идет о компании Haier, в честь которой в Набережных Челнах решили назвать улицу – отрезок дороги в промзоне. Ранее компания пообещала вложить в город миллиард долларов инвестиций. Но инициатива уже вызвала гнев многих горожан. К лицу ли России торговать своей топонимикой?

Не си наясно с процесите в страната. Но понеже си бизнесмен, ще се обърна към теб с конкретно предложение. Имам на склад у.шанки и ва.тенки екстара качество и перфектни изпълнение. Ще бъдеш ли така добър да ми съдействаш за реализацията им на пазара в русия, срещу 8% комисионна?
20
 
22
 
20
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Високотехнологично оборудване за подводници? За последната която пуснаха "Белгород"? И която строиха 27 години и в момента е на изпитания. И за коя космическа промишленост, тази която изпраша пробити с дрелка и залепени с обущарско лепило космически станции? Руснаците са следващите гастербайтери на Европа. Ще се разпадне не Украйна, а Русия колкото да ти се струва невероятно. Нищо трагично няма да се случи, такава е съдбата на всички империи.
19
 
23
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
На Крим мястото си му е в Русия, поправена е една груба историческа грешка с харизването му на Украйна. Колкото и да ритат вече които и да е против това, късно е. Руснаците ще устоят на санкциите, аз не съм спирал да си работя с Русия и да правя пари от това повече от 35 години вече, и сега си работя, малко по-кротичко и с леки изменения. Санкциите се заобикалят точно в двух шагах, никъкъв особен проблем не представяват към момента, включително и за високотехнологично оборудване, което е предназначено за подводници, микроелектроника и космиоческа промишленост. Напротив, аз дори съм песимист за понататъшната цялост на Украйна, според мен просеса ще бъде разширен в последствие до отцепване на Донецка и Луганска области и присъедиянване им към Русия. Украйнците са още на вълната на оптимизма от свалянето на визовия им режим, ще отрезвеят постепенно. Като послугуват из Полша и Словакия а май и в България ги има ще разберат много неща за себе си, ще осмислят собственната си важност.
12
 
13
 
18
ivailojelyazkov до: serafima
преди 1 месец
Учи ти история *** лигльо