Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Радан Кънев е евродепутатът на "Демократична България", посочи коалицията

Вече сме в кампания за местни избори, коментира бъдещият член на Европарламента

2
 
8
 
6
Sokratus до: Asdf1234
преди 3 седмици
Може би причината за не гласуването ти за Кънев, не е тази. Кънев е повече кооперативен отколко Не. Той е инициатора за създаване на Реформаторският блок. Той е инициатора да влезат в второто правителство на ББ.
В споразумението между ГЕРБ и РБ имаше ясно записано, че трябва да се направи съдебната реформа прокарвана от Христо Иванов. Е след като ГЕРБ, Патреотите и ДПС промениха на второ четене, одобрената на първо четене реформа, какво да прави Кънев! Да плясне с ръце и да каже:
-Ами аз съм кооперативен, голяма работа, че не си изпълняваме споразумението! Ще се кооперираме в нещо друго?
Въпросът е защо в този случай другите от РБ не искаха да си изпълнява споразумението?
Грешката му беше, че направи твърде емоционално напускането си, а можеше да се съберат РФ и да го направят заедно, което след последващите събития е ясно, че нямаше да стане! Въпреки, че беше в тяхна изгода и щеше да лъсне, че подкрепата за правителството идва от ДПС!
Чест и почитания
3
 
11
 
5
преди 3 седмици
Само успехи пожелавам на Радан! И повече позитивно мислене, повече съзидателност в бъдеще. Само това е пътят към успеха, другото го владеят ония в БСП.
4
 
5
 
4
преди 3 седмици
https://www.segabg.com/touche/tush-05282019
11
 
7
 
3
ABBA до: Asdf1234
преди 3 седмици
@ Asdf1234
"Бъди кооперативен, а не агресивен, бъди инициатор на промяната и обединител, а не супер хейтър, какъвто беше до сега. "

A дано, ама надали....
Като се каже: психо-десен изпърво се сещам за Радан.
4
 
11
 
2
khao до: Asdf1234
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
само да ти издам една малка тайна, НЯМА десни партии в БГ... но въпреки това, той беше и моя избор въпреки че и аз не бях сигурен че ще влезе !

... и винаги гласувай за който сметнеш че е най-добър без значение дали ще ти се 'загуби' гласа. Щото ако си гласувал за Герб, гласа ти на 100% е загубен.

8
 
12
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Браво на теб Раданчо. Не вярвах, че ще прескочиш бариерата, защото до момента скачаше трупешката. Все пак е приятна изненада.
Харесвам някои неща в начина ти на мислене, но не и поведението ти до сега. Не ми харесва, конфронтацията ти с десните партии, каквито и да са те. Интересен факт е че всички мои приятели гласуваха за теб - с изключение на мен. Причини доста, но основната беше, че се страхувах да се изгуби моя глас в канализацията, но явно не съм бил прав. А те - приятелите ми, са тъмно сини и много интелигентни. И аз бях такъв, но сега мисля много преди да повярвам на такива, като теб. Бъди кооперативен, а не агресивен, бъди инициатор на промяната и обединител, а не супер хейтър, какъвто беше до сега.
Успех..............