Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Не се смейте. Инфлацията във Венецуела наистина се забавя

Обезценяването на боливара се забавя осезаемо, но това едва ли ще доведе до трайна промяна в латиноамериканската страна

7
 
8
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Днес без да искам повторих някакъв скеч на комиците: Един приятел се оплаква на другаря си " тука нещо долу, а той му отвръща, пий керосин. Ама помага ли? Е как самолети вдига,"
20
 
15
 
6
преди 1 месец
....еми ще стане като у Сирия. ..... амерканосите дим да ги няма! ...Китаяца се ядоса, на руснака не му пука, ...скоро и във Франция ще пламнат амекански флагове! Бавно но уверено светът се отърсва от амеркаската пепел! ...айде със здраве!
18
 
14
 
5
bgMan до: serafima
преди 1 месец
Много сте проости серафимче и докато не се научите да си пиете нефта щом нямате умствен капацитет и ноу-хау дори сами да си го добивате сте обречени на това ФАЩ да ви гъбарка както си иска.
И аз като отида на лов за зайци ми е кеф да гледам какво могат да причинят 3 обучени ловни кучета в една заешка колония.
Тва е - или си проост мизерен псевдосоционалист, който не става за нищо освен да краде или си печелиш място някъде сред доминиращия вид. Както вече показаха ККП и малкия голям Путин.
10
 
20
 
4
Sakamano до: serafima
преди 1 месец
А в този коментар защо няма цитат от Ленин? Разочаровате ме.
11
 
19
 
3
Стоян Петров до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ми ко стана с иракските запаси, дет и тях искаха ве?

20
 
19
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Е, не всичко става по нотите на ФАЩ. "Гайдата" (Гуайдо) си е типично краварско протеже - плаши с военна намеса за сваляне на законно избран президент и манипулира и без това изстрадалия народ на Венецуела (разбира се не без активните санкции на краваристан) като му чертае мрачни прогнози и им пълни главите с някакви митични краварски демократични блянове ... единствената цел на краварите във Венецуела е пълно заграбване на нефтените й запаси, а за народа ... е, тя още Виктория Нюланд показа какво е краварското мислене за тези които не ги интересуват "Fuck the ..." ... нека да видим как венецуелците ще реагират на лъжите на Гайдата ...!!!
3
 
19
 
1
преди 1 месец
Кой се смее, за реване е.