Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Истинската цена на протеста на „жълтите жилетки“ е връщането към стария свят

Двата пакета от мерки на Макрон в отговор на протестите бележат двойно отстъпление – от промяната на Франция и от намаляването на дефицитите

1
 
1
 
5
studioaa до: Стоян Петров
преди 1 месец
България не е субсидирана от ес с 45 милиарда лева. Виж на страницата на финансовото министерство където са официалните отчети от еврофондовете и престани да ръсиш глупости без да ги подкрепиш с доказателства. Според този официален отчет България е получила около 6.5 милиарда лева повече отколкото е платила като вноска. Тази сума е нищожна в сравнение с огромната вреда от еврорегулациите, само на година плащаме 2 милиарда лева субсидия за зелена енергия...
3
 
5
 
4
Стоян Петров до: studioaa
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Телевизия не гледам, но реших да видя резултатите от евроизборите и гледах следизборните студия. В едно от тях на Карбовски му бе паднало ченето от факта, че България по време на членството си в ЕС е субсидирана с 45 милиарда лева. Това е вероятно нетната субсидия за страната ни. Та въпроса ми е, да им върнем ли парите? Долу, долу, долу....... а на си ви парите?
6
 
13
 
3
Sakamano до: studioaa
преди 1 месец
С това изказване отново счупи тъпомера. Жълтите мaймуни са ляво екстремистко движение, всичките им искания са социални, също както и "успехите" им. Да наричаш това "блокиране на комунизацията" дори не е нахално, а смешно.
14
 
15
 
2
преди 1 месец
Браво на жълтите в жилетки за техния успех в блокиране комунизацията на Франция от нео-болшевика макрон. Франция принадлежи на франзузите, а не на африканците и тези африканци трябва да бъдат върнати обратно там откъдето са дошли насила или доброволно - няма значение наистина. Долу европейския съюз, долу еврозоната, долу еврото... Да живеят свободни и независими нации на Европа, долу човешките права и женската еманципация..
5
 
8
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не знам защо някой някъде си помисли , че на европейските политици им трябва време , ................... ЕЦБ тотално се провали . Време е за рецесия .