Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Ресторантите заемат два пъти по-малък дял в софийските молове спрямо Европа

Секторът „Храни и напитки“ ще заема площ от 20% до 2025 г. в модерните търговски центрове, прогнозира доклад на Colliers International

0
 
2
 
5
преди 2 години
Чуждите ресторантски вериги предлагат типова храна, която не е съобразявана с българския вкус, нито с българския джоб. Моловете също не са традиционните за страната търговски центрове. Но все пак, никой не ви кара насила да влизате в тях. Има достатъчно заведения които предлагат национална и балканска кухня.
4
 
11
 
4
ABBA до: Ivel
преди 2 години
"Да не говорим за кафето в Макдоналдсите. по гадно нещо не бях опитвал скоро, прецаках се да си купя кафе от Макдоналдс на магистрала Струма след Перник. Гадост! "По-зле от Нова Бразилия?
0
 
13
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ми като предлагат *** на немерени цени, няма да има търсене. Оня ден си купих някъкви пилешки така и не разбрах от коя част на пиле бяха неща в КФС в Сердика. Не можах да ги изям, аз дето обикновенно трудно ми се опира храна. Няма да повторя определено, Да не говорим за кафето в Макдоналдсите. по гадно нещо не бях опитвал скоро, прецаках се да си купя кафе от Макдоналдс на магистрала Струма след Перник. Гадост!
1
 
16
 
2
преди 2 години
Тия нашенски смешни сепарета в МОЛ-овете без никакви условия за тих обяд или вечеря, със смешни менюта и странни цени не знам защо въобще им викате ресторанти.
1
 
19
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
на 70 квадрата само сандвичи и дюнери по 10-15 кинта , и то и те под условие ... какви ресторанти на такъв наем ... нещо май само в два мола са пълни магазините в другите много бързо ги въртят , чак и празни се задържат и започнаха със статии за наеми и какво било по европа :)))