Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев: Икономическото ни сътрудничество с Русия трябва да се развива

Втората ми среща с Владимир Путин в рамките на такъв къс срок внася нова динамика в двустранните отношения, твърди президентът в интервю за ТАСС

3
 
8
 
6
khao до: bgMan
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
вече еднолично е обявен за най слабия Президент в нашата история, по слаб от гоце ... оня поне беше мъжкар и убиваше застрашени видове, а тоя даже не може да усмири Деса убер алес !
3
 
12
 
5
преди 2 седмици
Икономическото сътрудничество с Русия е важно за България и трябва да се развива но не само в посока източване на България.
Отрицателния търговски баланс в полза на чужда икономика е много важен само за предателите и безродниците. Тоя парашутист и русофилски шут временно заемащ длъжността Президент на РБ става все по-жалък в опитите си да направи или каже нещо умно.
4
 
8
 
4
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Този не е моя президент, но въпреки всичко е хубаво да търси брод.
Жалкото е че това няма да има никакъв ефект. Все пак е хубаво да се водят разговори но не с него а с правителството... доколкото е възможно..
4
 
16
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Материали, които през 21-ви век говорят за "икономическо сътрудничесво" не чета. Прекарах все пак един диагонал през статията. Да натиска руснаците да пооправим търговския баланс, а не да говори общи приказки от рода - дайте да дадем 20 000 000 000 лева за Белене, защото едни хора казват дайте да вземем 20 млр лева.
5
 
14
 
2
khao до: Onia
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
... а ако сметнем загубите от стария пренос, никога няма да започнем да печелим :)

5
 
22
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Страната ни внася руски енергийни продукти за милиарди левове и този внос формира основната част от двустранния стокообмен, отбеляза Румен Радев.

Е на това не му се казва ‘взаимоизгодно’ сътрудничество, г-н български Президент! При 6 млрд. внос и 0.8 износ, няма как да е изгодно. А от великия поток ще започнем да печелим след 20 год., ако не смятаме загубите за спряния пренос през Украйна.