Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Григор Сарийски: Не може да има икономически растеж за сметка на екологията

Системата с протокола от Киото не е справедлива и ощетява България, смята икономистът от БАН

0
 
0
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не думай така, че ще станеш черен в очите на алчните комплексари и кресливите тъъъпаци
3
 
1
 
3
Sakamano до: Императорът
преди 1 месец
Донякъде си прав - каквато и да е причината за глобалните климатични промени, те са необратими и дълбоко се съмнявам, че е възможно дори да бъдат забавени. От друга страна, страничен ефект на политиката за намаляване на парниковите газове е енергийната диверсификация, която за Европа е жизнено важна.
3
 
1
 
2
преди 1 месец
Това дали ще се прилагат каквито да било мерки за защита на природата зависи от волята на избирателите - ако няма такава да се опазва нещо, значи нищо да се прави за борба с каквито и да било феномени дали климатични или други. Природата няма права по действащото законодателство и не съществува абсолютно никакво задължение да се опазва каквото и да било, нито биоразнообрание, нито защитени или редки видове, нито каквото зелените комунисти се сетят. Протокола от киото е противоконституционен, не просто ощетяващ България. Престъпно и антихристиянско е интересът на някакви твари да бъде поставян преди човешкия.
4
 
3
 
1
преди 1 месец
Абе хайде бе - харчили сме енергийни ресурси, колкото затри планети накуп, а защо не и за колкото 318 планети? Къде са тия две планети, от които крадем енергийни ресурси, перко?

Това - екоталибанството, трябва да бъде обявено за психическо заболяване от СЗО. Цели гигабимберици се пилеят за борба с проблем, който не съществува. Борете се със замърсяването идиoти !!!