Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Моментът, в който кешът вече не е цар...

Иновациите във финансовата сфера, безкешовото плащане и отвореното банкиране бяха сред водещите теми на Money 20/20 в Амстердам

3
 
5
 
6
преди 2 седмици
В днешно време парите не са ценни. Повече са средство за разплащане отколкото средство за натрупване: отрицателните лихви и програмата за финансови улеснения, отказването от златното покритие на парите принудиха хората да ги харчат бързо, а за инвестиции да вземат заеми.

Това е в основата на изчезването на кеша...
1
 
12
 
5
преди 2 седмици
Кой ги пише тез глупави статии, бановото дело е все едно и също , още от времето на Овчарите от Сиена, откъдето се е пръкнала първата съвременна банка. Дали ще има физически офис, дали ще има интернет банкиране (и чрез него ще се комуникира), това не променя същността. Както едно времешния ЦУМ(за който го помни) и сегашния on-line магазин няма голяма разлика - пак се продават стоки, които трябва да стигнат до потребителя.
1
 
28
 
4
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Спада делът на кеша в разплащанията, но той продължава да си е цар и то с голяма преднина пред останалите (с малки изключения в отделни географски райони). И това едва-ли ще се промени скоро.
1
 
13
 
3
michaelis12 до: khao
преди 2 седмици
брао Кухао, получаваш три бири от мени ... :))
1
 
39
 
2
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
за мен кеша винаги ще си остане цар ...

5
 
29
 
1
преди 2 седмици
ае я заеббете вий тия пропагандни раоти, после кат стане олеле че и с отрицателни лихви не мое си дръпнеш нищо от "новите технологии" и остааш с кор фустата ааааре нема нужда чааак толко безкешово. Да таксите за преводи са ниски с финтехите, Да що, Да не се ползват, ползвайте ги, то тва е захарчето и зарибявката за безкеша ама парите в джеба кат треа превод ше ги внесем нема страшно .....