Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Социални мрежи

Очаква се Facebook да представи криптовалутата си до края на месеца

Компанията отдавна загатва, че има апетит в тази област

   1| 2    
0
 
2
 
12
Sakamano до: khao
преди 2 седмици
Явно не разбираш какво се опитвам да ти обясня. Заявяваш, че има начин да научиш биткойн адресите ми и да ме свържеш с конкретни транзакции. Аз ти отговарям: Не, не можеш! Между другото, ако искаш да говорим за "общото" а не за "частното", по-добре недей да пишеш в първо лице. После навлизаш в някакви хипотетични и много слабо вероятни сценарии, за да ми докажеш, че анонимност в интернет не съществува. Отговарям ти: Чисто теоретично може да си прав, но шансовете са минимални, почти нулеви, тъй че не го считам за реална опасност. Има различни степени на сигурност и аз съм избрал да прилагам такава, каквато е адекватна на рисковете. Все пак не ходиш из града с пушка заради вероятността да те нападне мечка. Е, хайде лека.
1
 
0
 
11
khao до: Sakamano
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
бъркането на частното с общото ти пречат . ти питаш как могат да разберат че правиш транзакции, аз ти казах Как могат и че е възможно... сега ми излизаш че нямало да се занимават с теб ... кажи ми как да изкарам довод, като отказваш да ме разбереш ? :)
то същото, може да си сложиш ключалка за 5 лева и такава за 5000 и двете могат да се разбият, но втората е по трудна.
ИП адреса ти може да бъде разбран от много места, не само от инвесторския панел. За другите неща също има трикове :)
0
 
3
 
10
преди 2 седмици
Откога aд-м-ин е *** дума?
0
 
2
 
9
Sakamano до: khao
преди 2 седмици
Ако от ФБР си нямат друга работа освен да хабят време и пари за да ме намерят, нека заповядват. Както казах, не върша нищо незаконно. За да ми научиш IP адреса ще ти трябва достъп до *** панела на Инвестор, а дори да получиш такъв, ще видиш само IP-то на VPN сървиса който ползвам. Другия вариант е да ме проследиш по ника, само дето го ползвам единствено в този сайт. Не твърдя, че съм 100% анонимен, но за да ме откриеш ще ти струва доста време, пари и повече възможности от тези с които разполагаш. Колкото до Тор, това е проект с отворен код, който отдавна няма нищо общо с "УС Арми". Единствената работа която ще ти свършат биткойн адресите ми е ако искаш да ми пратиш малко биткойни, а в такъв случай сам ще ти ги кажа ;) Частният ми ключ не се съхранява на компютъра.
2
 
2
 
8
khao до: Sakamano
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
На ФБР им трябваха две години докато успеят да спрат Силк Роуд
---
демек в пъти по бързо от колкото им е трябвало за Пабло Ескобар :):) и на това викаш неефективност! :) за справка Тор мрежата е разработка на УС Арми, па ти си мисли че и там сме анонимни

2
 
2
 
7
khao до: Sakamano
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
като ти сложа така наречения "зловреден софтуер" :):) и ще разбера всеки един от адресите ти... в интернет нямаш никаква анонимност, нали имаш ИП адрес :) та малцина са способни наистина да са анинимни в нетя.

горе долу колкото си анонимен и у банката, уж има банкова тайна, но тия които трябва да знаят кво имаш, знаят :)
0
 
4
 
6
Sakamano до: ABBA
преди 2 седмици
Кои са тези 10 човека и как ще разберат, че аз съм направил транзакциите, ако за всяка използвам нов и различен биткойн адрес? А и това че използвам биткойни не значи, че върша нещо незаконно, просто искам и в интернет да имам същата анонимност както при плащанията с кеш. На ФБР им трябваха две години докато успеят да спрат Силк Роуд и при това не можаха да проследят админите по транзакциите, ами ги хванаха по други начини.
0
 
9
 
5
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
демек фейса са пуснали ваучери базирани на блокчейна и им викат криптовалута .... или не разбрах правилно ? :):) няма значение, важното е да звучи модерно за юзера... и ние сега ще правим подобно нещо за проследяване на доставките... не че нямаме работещ туул и сега, но той не звучи модерно и за това ще го сменяме :):)
3
 
1
 
4
ABBA до: Sakamano
преди 2 седмици
Кой е казъл, че с биткойн няма да те трасират и да те разберат кой си.
И 10-тина човека да се съгласят да свидетелстват срещу тебе (за биткойна не съм проверявал)
и "крипто" "валута" - йок!
5
 
7
 
3
преди 2 седмици
Тази фейсбук валута няма да има най-ценните качества на биткойна - независимост и анонимност. Все пак, вероятно ще спомогне за популяризирането и на другите криптовалути, тъй че подкрепям създаването й.