Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Спорът с Вашингтон отново удари турската лира

Според Ройтерс САЩ прекратяват бъдещите обучения на турски пилоти на за изтребители F-35

1
 
3
 
6
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 1 месец
проститут забелязя ли как окензвашь всеки пост и те правят на працал после
1
 
7
 
5
georgi_shum до: zelka007
преди 1 месец
;) Абе да имаш бизнес в Русия си е весело:) Поне по необходимост ти се налага да работиш с руската статистика, което си е плюс..когато затапваш де.билни тро.лове като авата с данни от извора така да се каже :)
1
 
8
 
4
zelka007 до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ха ха ... значи вече е на всеки 3ти долар по едно евро ... изостанал съм . мисля че това с рублите и юаните май е само между някои държавни фирми и контролирано от банките им първа величина , демек си минава пак през евро/долар/йена и гледат да е равновесно да нема некой недоволен :)))
3
 
12
 
3
georgi_shum до: zelka007
преди 1 месец
Е за 10 години и кусур преосмисляне го докараха до там че 60 % от търговията помежду им е в долари :) към 25 % в Евро, и останалото в рупли и юани :)
Росстат го каза оня ден:) Не аз :)
А иначе от личен опит преди 2 седмици от руската си фирма ще продавам 2 камиона стока в Китай - викам на моите хора - я да продадем в рубли.. Ама дръпнатия казал, че банката му не можела да му предложи :) И той самия предложи юани.. Ама моята руска банка ми предложи такъв курс юан рубла, че да си взема парите, които търся, трябваше да вдигна цената в юани с 10 % :) та накрая с китайчето се разбраха да не се занимаваме с глупости, ами да си въртим далаверата с добрия стар долар :)
2
 
12
 
2
zelka007 до: ABBA
преди 1 месец
Няма профилна снимка
така е , първо ще "преосмислят" - откъде ги копаш тези думи :))) - ролята на турската лира и значението й за турската икономика ...

дядя вова и си дзън дрън нали преосмислят ролята на долара от поне 10 години , и след дълго мислене , ни единия иска рубли ни другия юани ... и понеже дълго са преосмисляли , са за цвят на всеки 10-ти долар , който разменят помежду си слагат и по едно евро , а на всеки 20-ти долар по една йена ... и чат пат направят равностойностен бартер - влак с желязна руда за един камион перални машини ...

11
 
3
 
1
преди 1 месец
Дядя Вова официално заяви, че ролята на долара в световен мащаб трябва да се преосмисли.
Явно турците си имат домашно задание :)