Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Зелените увеличават преднината пред консерваторите на Меркел

Разликата вече е от по-убедителните три процентни пункта, става ясно от актуално допитване

1
 
1
 
6
Mavi Goz до: khao
преди 1 месец
Бе аз четем и на други езици, хем неколко, ама тебе верно трудно те четем. Сигурно, щот нема нищо за четене - от 5 годин само обясняваш кой колко е т ъп и неграмотен, което, честно казано, си е жива скука. А комунизмът и социализмът, дет толкова те плашат, са измислени специално за такива като тебе - да квакат в нета, докато некой им плаща надника. Беше пълно с такива безделници - се с дипломи. И не моеш с камион го вна да им напълниш устата. Имаше един виц от соца, че на соц-България требва да й сложат вместо лъв хипопотам на герба, щот най-точно символизира българина - цел ден лежи до гуша в тинята, само устата му над нея и тя огромна - ше глътне целия свет... ;) :lol:
1
 
2
 
5
khao до: ABBA
преди 1 месец
Няма профилна снимка
какво подяволите искаш да кажеш, освен да ни докажеш за пореден път колко функционално неграмотен си ? И понеже нито ти, нито маззен ми разбрахте мисълта (което си е нормално за вас двамата) ще ви го преведа на пенсионерски:

Лошите и недалновидни политики (всякви) водят до появата на крайни идеологии/идеи (леви/десни). Това го виждаме днес! Всяка крайност не е добра ... по просто от това не мога, дано сте го разбрали ама надали
Справки в историята колкото искаш, кеф ти гитлер, кеф ти болшевиките :)
1
 
1
 
4
khao до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
това само показва колко трудно четеш с разбиране ако не е на руски ... което си е нормално за бивш кадър на АОНСУ ... Путин е обикновен диктатор, другите епитети са измислени от вас... къв консрватор е тоя ? освен че има консерва на раменете си ?

Та кои са моите хора? :):) Зелените никога не са били моите хора, глупи!
3
 
3
 
3
Mavi Goz до: khao
преди 1 месец
Ся е моментът да се погледнеш колко глупаво и объркано същество си... ;) :lol: Точно твоите хора идват, а ти квичиш на умрело! Ако некой може в Германия да спре Северен поток и да завърти кормилото на политиката директно срещу десния консерватор Путин и да спре милиардите германски инвестиции в Русия, това са зелените кому нета. Ако некой ше прави зелена икономика, демек - в съкратени срокове да остави Германия само на зелен ток, това са те. Съответно - ако некой може да ебемайката на германския бизнес, който се опъва на повелите на "Европа - една държава", пак те - никой друг. Демек - точно зелените червени ше сбъднат мокрите сънища на целата ви *** талибанлиберална агитка тука. Оти ривьеш? :lol:
5
 
4
 
2
преди 1 месец
Кух, не си в час.
Всички политици, които не харесва дедо Дони и нямат подкрепата на дядя Вова си отиват.
Меркел-Шмеркел, неа значка.
Виж Дони каресва Ким. И Ким си стои на мястото.

Зелените са едно безидейно животно (да за парлама имат някой друг лозунг),
но статистически през годините се вижда само едно:
продажност.

Дори нашенските зелени, като се формираха, бе ясно колко и на кого ще се подложи..

А зелените от Еуропската Заедница няма начин да не се подложат на Фашингтон. Други варианти няма открити, няма открити....

1
 
9
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
иде комунизъм и социализъм, и за това трябва да благодарим на сегашните политически елити и тяхната недалновидна политика ... на следващата криза пак подкрепете виновните с парите на невините и после .... ама кво стана !!!