Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Макрон: Светът не трябва да "ходи в просъница" към война

Френският президент призова за всеобща социална защита и компенсация за хората, чието препитание е заплашено от технологичните и климатичните промени

   1| 2    
1
 
1
 
11
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Кого ще прати бабоеба на война? Жълтите жилетки ли? хаха.
2
 
3
 
10
преди 2 седмици
Едно леко гениално филмче, като линк долу!
Руските питат японците, правите ли аварийни учения (на Фукушима).
Отговора на японците: в Япония не може да има аварийни ситуации...

Алоуууу, франсето, японците не могат ядрен реактор да спрат,
вие си давате **** за ядрена война:

https://www.youtube.com/watch?v=7FqKqbCidZ8

Почему японцы ckpывали это от всего мupa: Фykycuма - вся npaвдa
2
 
3
 
9
ABBA до: ABBA
преди 2 седмици
Имам лошият навик да попрочитам по някое жълто заглавийце :)
2
 
4
 
8
ABBA до: abdul
преди 2 седмици
Той бабата може и с пръст да не я пипа.
Че да не ти разправям какво пише из жълтата преса...
2
 
8
 
7
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Правилно дума Макрон. Трябва си социално икономическо изравняване... само, че не на 3000 евро на месец, а на 60 евро/месец. Ако всичките "развити" си платят дълговете заплатите ще се изравнят с Бангладеш.

Хубавото е, че дълговете рано или късно се плащат. По един или друг начин.

Бабоеба може и да знае в колко фалшиво обкръжение се намира и затова се опитва да плаши гаргите с война. Кого ще прати? Неродения си син? Един площад джендъри? Лафове за вътрешна употреба.

1
 
13
 
6
преди 2 седмици
Хаххах , намериха ново оправдание за социалиЗъма в Европа - пребе всички всеобхватно да се грижим за френските търтей . Франция е страната получател на най тлъстите суми от земеделската програма на ЕС - естествено за сметка на страните от Източна Европа
9
 
12
 
5
преди 2 седмици
Царевичаков - ти адекватен ли си? Май не разбираш, че светът не е статична система, но се развива - камо ли да погледнеш малко напред във времето. Франция и още няколко западноевропейски държави са в агония - водени от късогледи и направо престъпни политици към пропаст като слепци. За какъв Путин коментираш - като тоя извратeнец на снимката месеци наред води война и терор срещу собствения си народ, след като го яхна след нагло и открито манипулирани избори? Русия в момента е много по-демократическа държава от Франция, същевременно с по-добър ред в обществото и по-добри закони. САЩ също, защото американците имаха ум в главата да дадат власт на отговорен и решителен човек, а не на поредната толерacтка политическа мижитyрка.
Кога Вова и Доналд са заплашвали с войни? Колко войни запали досега Тръмп - за разлика от обонго преди него?
А за това кой накъде бягал - не бъди толкова сигурен - накъде ще бягат истинските европейски хора след 10-20 години... въпросът е, че руснаците няма да ги пуснат, защото за разлика от някои други те не са балами и няма да допуснат да станат малцинство в собствената си държава.... не-е-е-е, ще си изберат по 3-4 милиона германчета, френчета и т.н. - само които ги кефят, другите ще ги попитат: Защо са допуснали техните държави да бъдат обърнати на кочини и ще ги натирят обратно !!!
9
 
9
 
4
преди 2 седмици
Обезумял извратенец и дегенерат, който говори за войни и просъници, но сам не може да си отвори дзъркелите, за да види какво става в собствената му държава - и не разбира, че той сам я тласка към най-страшната война - гражданската, подлагайки собствения си народ на терор от нашествениците, които отказва да спре !!!

В по-нормални времена такива безумци са сваляни от власт и екзекутирани за измяна, да не говорим, че тоя противоестественик е и нелегитимен президент, той е узурпатор !!! Какво чакате, французи? Останаха ли ви още малко смелост и достойнство?
9
 
5
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Ей Макарон,

ЕДИНСТВЕНАТА ЗАЩИТА НА ХОРАТА ОТ БАНКСТЕРИТЕ Е ВОЙНАТА!
И тя вече се води! Освен пътя на търговаца има и пътя на война! Ама не ти се ще? Кой ще пита бе? честита третата световна.
9
 
17
 
2
korn до: bgMan
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Прав си, не става Макрон.Да вземе пример от Путин който се погрижи за руснаците.Обикновенния руснак живее като цар, парите не са му проблем. Корупция, престъпност, мафия,наркотици, проституция, емиграграция, олигарси не съществуват в Русия.Всички са на черен хайвер и качествена водка. Хора от цял свят се стичат да живеят в Русия и да се докоснат до руско-путиновата мечта. Само простите руснаци не знайно защо продължават да бягат от Русия, че и самия Путин и Лавров са си пратили децата да живеят и учат при мижитурките в Европа.Или да вземе пример от Тръмпито който оправи САЩ за има няма две години.В САЩ вече няма бедни, няма гета, престрелки, просяци и бежанци.Здравеопазването стана безплатно за всички, американските стоки заляха света, американеца бачка за много пари и си живее живота. Всички вече са богати като Тръмп. А да си чул Тръмп и Путин да заплашват с война или да водят войни, аз не съм,такива миролюбци като тях света не е виждал. Мани го Макрон, горките французи живи да ги оплачеш, скоро ще емигрират всички към САЩ и Русия.