Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Компаниите за бързи кредити продължават да нарушават правата на потребителите

Четири години след приемането на закона, той не може да се приложи на практика, посочи адвокат Димитър Деков от Сдружението за правна помощ на потребителите

1
 
2
 
6
Sakamano до: redcretin
преди 1 година
Реално не нарушават законите, а ги заобикалят - принудени са да го правят. Високите лихви за тях са необходимост, тъй като приходите от един коректен клиент трябва да покрият разходите за поне един некоректен.
0
 
1
 
5
redcretin до: lyusien
преди 1 година
Няма профилна снимка
Предупредени? Искаш да кажеш, че бързите лихвари не знаели кво правят и че нарушават законите? :)
1
 
4
 
4
преди 1 година
Бизнесът с бързите кредити на мен също ми е противен, но съм реалист. Към тези услуги прибягват хора, които са били отхвърлени от банките, тоест повечето са считани за неплатежоспособни. Прекомерни регулации които могат да доведат до закриване на фирмите няма да решат проблемите на потребителите. Те просто ще се обърнат към нелегални лихвари. И ако говорим за некоректни практики, техните да видите какви са.
0
 
5
 
3
michaelis12 до: nkavrakov1982
преди 1 година
ама брачед тия Кредитните бандзови кво са виновни като племето е заухаво и тегли ? ... Аз тука съм писал 500 пестин хиляди пъти "Не зимайте не зимайте за квото и да било" после баба им виновна ...... и кво стана с темата за "Кво поскъпване на имотите очаквате" ли кво беше там ? Поскъпнааа ли на оная фльорца Dury и останалите глуппаци имотите или са го е поели от към ствола ?! .... :))
2
 
7
 
2
преди 1 година
Еднственото решение за прекратяване на тази порочна деиност при компаните за бързи кредити при първо нарушение да бъде предупредена и сериозно глобена а при повторно нарушение да бъде закрита и да си загуби парите Тогава всякакви нарушения ще престанат и на пазара за бързи кредити ще останат само коректни фирми Това зависи от политиците
0
 
12
 
1
преди 1 година
След като закона не се прилага от управляващите и се смениха толкова правителства май е време да си наемем чужди управници,например германски мениджъри,под наем и за срок от 3 години да вкарат всичко по затворите и да започне да работи тази държава поне малко в рамките на нормалностите .