Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Заявленията при безработица в САЩ нараснаха до петседмичен връх

Третото поред нарастване в броя на заявленията при безработицата идва след разочароващите данни от миналата седмица за новите работни места

3
 
1
 
7
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 1 месец
Русия ще бъде ВЕЛИКА, само когато цъфнат налъмите на Путин.
2
 
2
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всички са наясно, че Доган е един обикновен крррадец. Не е уместно да ни го даваш за пример.
2
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това ми напомня на отговора на руски генерал преди няколко години, колко изтребителя ПАК ФА(Су-57) имат. Отговора беше 7-8. Журналиста пита как така седем и половина, а генерала отговори че единият е изгорял наполовина и затова.
3
 
3
 
4
ABBA до: Ivel
преди 1 месец
5
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това е известен факт, но покупката на F за България е изкупуване на грехове на олигарсите пред USA, в никъкъв случай не е е разумана инвестиция. И което е по-лошо ще стане на максималната цена, греховете са много големи. В тази линя на разговора Ер Доган даже ми стана симпатичен напоследък, държи се като истински мъж и не им цепи басма на краварите. Такова поведение обаче можем само да мечтаем от наште сервилни тикви и шкембета. Дали все пак някога този факт ще бъде изучаван като пример за предателсто към собственния си народ, надявам се.

5
 
5
 
2
ABBA до: ABBA
преди 1 месец
За минусите:

"...Руският СУ-57, в момента, развива максимална скорост от 2,18 Маха. Не се откриват повреди по времето на полетите му....."
6
 
7
 
1
преди 1 месец
То и Ф-35 плаче за помощи за безработица:

"Американското издание Defense News твърди, че изтребителите F-35, които са на въоръжение в американските ВМС и морската пехота, могат да летят на свръхзвукова скорост само „при къси разстояния“. В противен случай F-35 може да получи повреждания.

Проблемите с този изтребител са забелязани още през 2011 г. Тогава американският изтребител F-35B след полет на скорост 1,3-1,4 Маха получил повреди, по-точно на стелт-покритието. А F-35C, след полет със свръхзвукова скорост получил структурни повреди.

В крайна сметка Пентагонът постави ограничения за полетите на F-35B и F-35C за скорост над 1,2 Маха."