Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Путин: Световната търговия се нуждае от възстановяване на доверието между страните

Руският президент призовава участниците в срещата на виско равнище в Таджикистан да засилят сътрудничеството си в борбата с тероризма

   1| 2    
0
 
0
 
13
julian12 до: khao
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Видинкси ***, в развитите страни ползват миялни машини. Ако теб са те наели да миеш чинии ясен или са ти хвърляли угризки да ядеш или никога не си бил в САЩ. Явно вие във вашето маангалско гето не знаете какво е това миялна машина. Адски жалък тип си. И да ти кажа България НЕ Е мястото за ИТ. Преди година и половина ми предлагаха да се върна за 7К нетно. НЕ БЛАГОДАРЯ!!! Ти с твоя пилешки мозък няма как да осъзнаеш някои неща в тоя живот и такъв ще си и умреш, Комплексиран тип.
2
 
2
 
12
khao до: julian12
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
ххаха, клоун. точно щото помня и за това си ми супер смешен :))) преди говореше че си такъв с
тесен специалист че тук нямало работа за теб, сега обратното... ако наистина работеше с високи технологии точно у нас е мястото, ама ти как да знаеш, влагата от дишуоша ти е спарил мозъка и освен да лъжеш друго незнаеш
1
 
3
 
11
ivailojelyazkov до: julian12
преди 4 седмици
ей заблуден
5
 
1
 
10
julian12 до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Абе ти не беше ли някакъв специалист по високите технологии дето у нас няма работа за хора като теб ? ... това е лошото на ниските прослойки, много лъжете и малко помните кво лъжете... айде сега марш на миялната и стига си писал !"

В България има много работа за мен като професионалист по високите технологии. Да прав си, че ниските прослойки, в която спадаш и ти много лъжете и малко помните. Да ти припомня, че също така не съм само в една сфера и това, че финансите са ми в кръвта по никакъв начин не противоречи на твърдението, че съм специалист по високите технологии. Знам, че ти е трудно да го разбереш, но опитай. Помили някой от твоите приятели, който е поне ниско интелигентен (тъй като силно се знам, че нямаш умни такива ), да прочете коментара току виж му просветнало и ти успее да ти обясни за няколко часа какво имам предвид.
1
 
2
 
9
khao до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
понеже икономика и финанси са ми в кръвта
---
абе ти не беше ли някакъв специалист по високите технологии дето у нас няма работа за хора като теб ? ... това е лошото на ниските прослойки, много лъжете и малко помните кво лъжете... айде сега марш на миялната и стига си писал !

1
 
2
 
8
khao до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да, като студент, цел месец бях... не като теб цял живот нереализиран! :D ... а иронияте е запазена за интелигентните хора, очаквах да не ми разбереш коментара ! :D:D
5
 
2
 
7
julian12 до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И това, че ти си бил мияч говори много за това колко са ти възможностите.
5
 
6
 
6
julian12 до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Така е. Умен съм и ги разбирам нещата. Както е казал един велик учен: “Ако не можеш да обясниш нещо на 6 годишно дете, значи ти самия не го
разбираш.” Този велик учен се казва Алберт Айнщайн, за който не сте и чували. И понеже ти Кухий и оня трол сте на нивото на 6 годишните трябва да ви се обясни като на такива. И Аз мога да започна да говоря с цифри и събития понеже икономика и финанси са ми в кръвта, за разлика от вас, които не знете да напишете правилно едно изречение на Български език.
6
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
те това е, паце ... обяснение на световната икономическа ситуация по дишуошърски. кратко и просто да няма неразбрали :))))
7
 
6
 
4
julian12 до: ivailojelyazkov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
На кредит и баба знаел. Русия е с 300 милиарда излишък. САЩ са с над 200 трилиона дълг и масата от населението е удавено в кредит. Ако искаш може да почнем да работим с реални данни да видим до колко си наясно с икономическата ситуация.