Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Европейският климатичен рог на изобилието

Различните парични коридори за инвестиции в климатичния преход ще се окажат достъпни най-вече за онези страни, които са изпълнили своите енергийни ангажименти до 2020 г.

0
 
0
 
6
Sokratus до: Императорът
преди 3 седмици
Умнико на втора степен,
Представките К,М,Г,Т и така нататък не се ползват с Байт, за да покажеш някакво количество. Пример
1GB се отнася само за 1 гига байт информация.
€1G означава 1 гига евро!
Не може да кажеш 1 гига байт евро!!!
Следващият път да си влезнал в час!
Хахаха
2
 
2
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
бих се съгласил тези теми да се обсъждат, понякога и в горещ дебат. но като знам за инвестицията на мр. Блумбърг, за новата му кампания срещу естествената природа, в полза на изкуствената природа, т.е. "т.е. дайте да унищожим това което имаме защото има голяма далавера в глобусното затопляне", казвам твърдо не. Европа има достатъчно въглища и филтриращи технологии, Европа има достатъчно вода за водни централи, атомната енергия е чиста, САЩ ще правят алтернативно доставяне на руския газ. това затоплистко насилие над народите на Европа трябва да спре. тези майстори на сайтове, конференции, филмчета, алабалистики трябва да се изпратят на борсата на труда и най-после света да си отдъхне от тази проказа политическа, глобалистическа, социалистическа. ако не искаме, ще стане, но с насилието на безмилостните закони на пазара и икономиката.
0
 
2
 
4
Sakamano до: Императорът
преди 3 седмици
Ами не, по-добре Европа да си харчи милиардите за да хpaнтути путинcките олигарси и чaлмapите.
2
 
1
 
3
zelka007 до: Императорът
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
като човек свързан с образованието виж тази образователна статия :)))

https://www.nationalgeographic.com/environment/global-warming/powering-the-future/
2
 
2
 
2
zelka007 до: Императорът
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
досега са вложени няколкостотин милиярда , ще бъдат вложение поне 10 трилиона ... това е реалността импе :))) ... свиквай ... и тези пари ще бъдат взети като данъци и такси от фосилни горива за да ги вложат във възобновяема енергия :))) за да утрепат фосилните горива и бизнеса от тях ... гаден несправедлив живот , какво да го правиш ...

3
 
7
 
1
преди 3 седмици
Абе, безочливи порове - защо не кажете - колко ГБ бяха профукани досега и какъв е резултатът? 15% !!!! Това е делът на ВЕИ в енергийното потребление на Европа, като туряме вътре и енергията от водноелектрически централи !!! Всичко друго е слуз, газ, въглища и атомчета. Това е - това са ФАКТИТЕ !!! Въпреки всичките ви напъни, делът на ВЕИ още не може да догони делът на въглищата.

И естествено - искате бизнесът и домакинствата да ви плащат безполезните напъни, нали? Колко гигабимберици още трябва да потрошите, преди да разберете безполезността на усилията си? Дано много преди това хората осъзнаят как ги ограбвате и ви изтрепят с камъни.