Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

ЕЦБ може да наводни пазара с кеш заради германските ДЦК

Централната банка ще трябва почти да удвои своята свръхликвидност до над 3 трлн. евро, за да поддържа доходността на германските ДЦК на рекордно ниското ѝ ниво

0
 
0
 
6
ratten до: Sandy
преди 3 седмици
санди, въртиш сучеш, все си идваш накрая на болката - да живееш при мама а не в собствен дом.
1
 
10
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Българските баМки няма повече да се съобразяват с част от политиките на ЕЦБ, щот кеша в тях от десетки милиарди вече се стопи по раздадените безразборно кредити, които после ще се чудят как да си ги събират. В съвсем скоро време ще бъдат принудени да вдигат лихвите по депозитите нагоре, бавно, но нагоре, за да привлекат свежи пари. Тогава много от тия дет накупиха имоти на безбожни цени, ще лежат по очи и ще реват. Част от бизнеса ще капитулира, а там вече става въпрос за доста пари, заради които някои няма да го преживеят. Едни ще се разболеят, други ще получат инфаркт, инсулт или пък ще се самоубият. Така беше и след 2007, но правителството нареди на медиите да покрият хилядите поболели, измрели и самоубили се нещастници. Така става, когато алчността надделее. Така се получава, когато желанието за печалба замъгли разума.
2
 
5
 
4
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Нещата в еврозоната се насочват към познатата ни от 30 -те години на миналия век ВАЙМАРСКА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ!!!

Помним кого доведе тя и какво се случи после със света.

Доброто в случаят е, че ДРАГИ е ПЪТНИК и ако местото му бъде заето от НЕМЕЦА Вайдман, то тогава ще има "СБОГОМ КОЛИЧЕСТВЕНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ , СБОГОМ НУЛЕВИ ЛИХВИ" !!!!!

КАК ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ПОДОБНА ПРОМЯНА У НАС Е ЯСНО - няма да има къщи за гости и разни "усвоени" по неясен начин ХЕЛИКОПТЕРНИ ПАРИ изсипвани от ЕЦБ на Драги.

КРАЯТ НА ЕРАТА ДРАГИ ПРОДЪЛЖИЛА ОСЕМ ГОДИНИ ИДВА !!!
10
 
4
 
3
s3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ами да печатат, сега и без това ЕНП-то ни управлява, т.е. добре е за нас. Ако следващия мандат дойдат други да управляват, тогава те ще му мислят, а народа ще разбере че при ЕНП-то е било добре и пак ще управлява по-нататък.
4
 
43
 
2
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Тия там си печатат ли печатат.. пък на нас обясняват как трябва всеки да живее според чергата си и да не взима заеми.

Реално това печатане ни ограбва.. щото там си раздават едни пари на корем.. а ние трябва да работим за тях.

5
 
24
 
1
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Това е политика, която води до харакири. Пешкира ще го обере народа, но и не малка част от бизнеса ще фалира в последствие. ЕЦБ продължават да постилат по пътя си тръни. Не може, обаче да си постилаш тръни, а после да искаш да спиш на пух.