Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Европа може да бъде суперсила, трябва й само воля

ЕС не разполага с голям военен потенциал, но има нещо точно толкова страховито - най-големият пазар в света

   1| 2    
1
 
5
 
15
khao до: Sakamano
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
твърдо съгласен с теб, или ставаме федерация или американосите и северните пияндета ще ни клатят цял живот !
6
 
4
 
14
Стефчо до: Стоян Петров
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
май ти е вече време да се изнасяш по посока на сайтчето на червенобузия усвоител на грантове от Америка за България откъдето си се пръкнал ти и твоите разклонения.
1
 
9
 
13
Sakamano до: studioaa
преди 3 седмици
Жабешко лице бил много принципен на приказки. Разбира се, днес това е лесно - нали никой не го заплашва с репресии. През социализма сигурно щеше да е по-нисък от тревата. А това, че нарича другите болшевици не доказва, че той не е. Щом иска да върне границите в Европа които паднаха след комунизма, значи е точно такъв човек.
9
 
1
 
12
studioaa до: Sakamano
преди 3 седмици
Ти си болшевик и до днес и даже не го осъзнаваш. Промиването на мозъци си е свършило работата. Който заменя свобода за комунизъм и прием във ВУЗ е обречен да умре в комунистическата система...
7
 
6
 
11
Стоян Петров до: Стефчо
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ти си останал на родово-общинно ниво. Мечове, ниви, оране, б'ахти примитивите дето пишете в Инвестора. Китай и Индия нямат спечелена една война, затова са и по една трета от населението на света. Разбра ли примитив?

4
 
8
 
10
Стефчо до: Стоян Петров
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ахам "Тези които имаха глупостта да изковат от мечовете си плугове сега орат нивите на тези които си запазиха мечовете"
7
 
9
 
9
Стоян Петров до: Стефчо
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Това с дивизиите приключи отдавна. Има един с много дивизии и собствения му народ вече се чуди какво да го прави. Позна за путин става въпрос : "Президент провел эффективное шоу в рамках ставшей уже традиционной парадигмы «ручного управления». Мероприятие было неплохо организовано и сам Путин продемонстрировал хорошую форму. Проблема только в том, что сама по себе парадигма эта все меньше соответствует общественному запросу. Люди все больше понимают, что ручное управление себя исчерпало – в рамках этой модели на одну решенную проблему приходится 10 новых нерешенных, – а значит, нужны какие-то системные шаги по изменению самой политической модели."
5
 
9
 
8
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Когато на Европа и трябват енергоресурси си ги купува или заменя примерно за БМВ-та.
3
 
9
 
7
Sakamano до: studioaa
преди 3 седмици
Прав си, ходил съм на манифестации и съм развявал знамена, но не по мое желание, а защото от училище ни водеха под строй. Само за сведение, ако откажеш да участваш - намаляват ти поведението, изключват те от комсомола и след като завършиш не те приемат във ВУЗ, нито си намираш свястна работа. Много вероятно и родителите ти да си имат неприятности. Тъй че благодаря за коментара, Жабешка уста, но няма нужда вчерашен xaпльо да ми обяснява що е комунизъм.
1
 
7
 
6
red6 до: bgMan
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Защото гледаш към миналото и донякъде - настоящето. Да не се извъртят така нещата, че ще са важни Литий6 и Тория, които в последствие да се окаже, че ги има :D А то ги има де, понеже ги има... навсякъде. По голям проблем се очертават редкоземните елементи и технологията за сепарацията им. Тук вече гредата е по-голяма.
P.s. не случайно ITER и стелатора са в Европа. И изведнъж последните се оказват първи :D :D