Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Новите изтребители F-16 ще струват 2,2 млрд. лева

България ще емитира до 1 млрд. лева нов дълг заради сделката, което налага и спешна актуализация на бюджета

   1| 2    
4
 
1
 
17
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 3 седмици
Според доклад на "Стратфор", Русия ще се мъчи до 2025 г. , след това - разпад. От самото си начало това е била империя на простотията на варяги мародери.
7
 
8
 
16
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 3 седмици
ти ли плащаш данъци ве кремълски проститут!!!!!!!!!
10
 
14
 
15
zelka007 до: ABBA
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
ей , тука се чешем за lockheed martin а не за boeing ... и не за 3d на оръжейните системи на вовата , а за истински изстребители ... я дай предположение кога ще купим другото въоръжение дето сега не го купуваме за да ни падне цената ? ... :)))

в интерес на дезинформацията от този твой пост има едно пшеничено зрънце истина . от по-миналата година има проект за дигитализиране и качване на хартиените чертежи на airbus A320 и boeing 737 на 3d в съвремена база данни , щото и двата самолета продължават да си летят . а по-лесното им модернизиране минава през тази дигитализация на работните хартиени чертежи :))) ... но! не иде реч за рассия а за франция , германия , индия и ру-мъ-ни-я . само първите букви са еднакви на на една от държавите дето са разположени работните групи АВВА , друго общо няма ... р-умъния и р-ассия . дай друга опорка , тази е пробита ...
13
 
14
 
14
ABBA до: Стоян Петров
преди 3 седмици
Относно дезинформацията:
аре за спорта намерете какво казва Запада за това:
Инженерите на Боинг протеститат,
че 3D моделирането е дадено на руснаците (в Москва) !
Ъъ.!
21
 
13
 
13
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Троле, сприсе малко. "Има много дезинформация по отношение на цената на самолета ни, предлагани за всяка отделна държава. Мога да ви кажа, че цената на F-16V за България е много подобна на цената за Словакия и Бахрейн."

15
 
14
 
12
zelka007 до: ABBA
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
ей , немаш угодия :))) ... що немаме изстребители ривеш , са като купуваме що купуваме ... само забрави да напишеш , че и храната е с различно качество от европата :))) ... дали пък не бяха 5 пъти по скъпи от бахрейн ? мен 3 пъти ми малее нещо ...
15
 
29
 
11
ABBA до: serafima
преди 3 седмици
"Помня, че дойде един танкер с мухлясала царевица. Помня, че натиснаха да спрем Южен поток, от който България щеше да печели добри пари, помня, че на гърците плащат наем за базите си, но на нас - не. Помня, че тока от Мариците е най-скъп. Помня, че от нас искат цена за Ф-ките си 3 пъти по-голяма от цената, която искат от Бахрейн. "

A защо?
Заради вкл. такива дупeдaвци като тия тъдява...

Докогато има балъци, до тогава ще има и тарикати.
12
 
37
 
10
serafima до: majnata
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
САЩ карат малка, бедна България да им плаща самолетите, с които те си защитават имперските интереси на Балканите. На България й трябват инвестиции и икономически растеж, за да живее народа по-добре, а не военна техника за милиарди.

Не си спомням кога американците са ни давали пари. Помня, че дойде един танкер с мухлясала царевица. Помня, че натиснаха да спрем Южен поток, от който България щеше да печели добри пари, помня, че на гърците плащат наем за базите си, но на нас - не. Помня, че тока от Мариците е най-скъп. Помня, че от нас искат цена за Ф-ките си 3 пъти по-голяма от цената, която искат от Бахрейн. И не ми се мисли какво щеше да стане с България ако, не дай си боже, открием нефт като в Сирия например.
8
 
14
 
9
ABBA до: ABBA
преди 3 седмици
Офф, 100 $.

Ама сложи тия милиарди за суперскъпи тенекета и пак излизаш на 1000....
9
 
22
 
8
ABBA до: data
преди 3 седмици
За теб не знам, но за мен това са и моите данъци.
Как ги наклецаа покзно с 200 000 000 $ горница!
Ей тъй, за авторитет.

200 000 000 делено на 2 000 000 плащащи данъци, това са

1000 $ на калпак. Аре троле, ка си отворен, дай ми 1000 $ за компенсация!!!

Или само се отваряш, а?