Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Глобална организация прави първи опит за регулация на пазара на криптовалути

Работната група за финансови действия (FATF) ще изиска регистрация и контрол на фирмите, свързани с криптовалути, за да се избегне прането на криминални пари

   1| 2    
1
 
2
 
15
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Тези бюрократи са се самозабравили.

Прочетете в англоезичните медии какво всъщност предлагат. (Това е превод с много съкращения.)

Те просто не разбират как работят новите безразрешителни закриващи технологии.

Също така неострите им тикви не могат да проумеят, че тези регулации са театър на сигурността и че законите за KYC/AML/CFT са отишли твърде далеч и са застрашени личните данни на потребителите - на всяка стъпка трябва потребителите да си дават личните данни на някого. Какво може да се обърка?

Балансът между правото на конфиденциалност (privacy) и борбата с престъпността е силно нарушен.

Някой вярва ли, че корумпираните политици са спрели да взимат подкупи след като въведоха изискване доставчиците на платежни услуги и банки да играят театъра на сигурността (да събират лични данни за клиентите си и да ги карат да попълват декларации)?

Политиците продължават по същия начин, защото много добре разбират, че театърът на сигурността не е пречка за тях.

Помните ли скорошните протести за безсмислените бумаги, които счетоводните фирми и търговците "на едро" (всъщност търговци, които подават на други търговци) трябваше да пращат до ДАНС? Подобни бюрократични процедури ще се увеличават и познайте кой ще плаща за тях.

Няма да ви се размине, ще си плащате за всичко това когато отидете в магазина да купите хляб, когато ползвате банкови услуги (месечните такси ще се увеличат, защото банките трябва да си компенсират разходите по театъра на сигурността и няма да допуснат тези разходи да са за тяхна сметка, вие ще платите за това).
3
 
3
 
14
Sakamano до: SS-23
преди 3 седмици
Ти сега почна да измисляш един след друг глупав аргумент докато ми омръзне да споря ли? Това е системата на khao, ще те съди за авторски права.
2
 
5
 
13
SS-23 до: Sakamano
преди 3 седмици
" Такова количество биткойни не можеш да продадеш за минути, а веднага щом "автора" започне да продава, това моментално ще се забележи и цената ще се срине.
--

Точно така, затова се организира "ръст", за да може "Сатошито" да раздаде на всички офчици, по време на "ръста"... сего това наблюдаваме...
3
 
4
 
12
Sakamano до: SS-23
преди 3 седмици
Няма никакъв таргет. Такова количество биткойни не можеш да продадеш за минути, а веднага щом "автора" започне да продава, това моментално ще се забележи и цената ще се срине. От срив на биткойна не печели никой. Единственият шанс "авторът" да си осребри биткойните е това да стане популярна и високо ликвидна валута.
4
 
4
 
11
SS-23 до: Sakamano
преди 3 седмици
Но той досега не е продал нито един от тях.
---

Щото не го е докарал до таргета. "Автора" не мисли, че има само един адрес, който умишлено е оставил "да го гледа" Тълпата...

3
 
4
 
10
преди 3 седмици
Малко се отклонихме от темата, а именно, че регулациите в света на криптовалутите са загубена кауза. Противниците на регулациите са повече и по-умни от тези които се опитват да ги наложат, тъй че без съмнение ще намерят начини да ги заобиколят. Ако наистина искате да спрете криминалните пари - ударете престъпния бизнес като легализирате наркотиците и така му отрежете по-голямата част от печалбите.
5
 
5
 
9
Sakamano до: SS-23
преди 3 седмици
За пореден път демонстрираш невежество. Вярно, първите биткойни са били изкопани от "автора" и днес вероятно струват милиарди. Но той досега не е продал нито един от тях. Вероятно щото е пропуснал коментарите за зануляване. За да изпреваря следващия ти коментар - да, това се знае със сигурност. Блок веригата на биткойна е отворена и всеки може да направи справка за транзакциите.
5
 
7
 
8
bgMan до: SS-23
преди 3 седмици
Това не е тема за прости "ора кат тебе.
Хабиш се напразно.
3
 
7
 
7
SS-23 до: Sakamano
преди 3 седмици
Както казах вече, "върха" могат да го нарисуват (а всичко е рисувано) до където си поискат, даже и в Елиът да го вкарат да отговаря... но раздаването на това, което е добито за 0 долара в началото (когато автора на тази пирамида си е бил сам със себе си мрежа и е кОпал на едно просто ЦПУ), тече с пълна сила. Къде ще оформят върха, зависи само от това - какъв е таргета, който иска да вземе "сатошито", ккато и от степенна на увличане на Тълпата...
Говорят ли вече навсякъде за битият кон?! говорят! ЕИ това е сигналната лапма, да си държиш пръста на "копчето" - селл! Миналата година говореше ли някоъ за коня? Не... или се пускаха коментари за зануляване...
а сега текат коментери за 100 хилки ... ха ха... луда работа!
4
 
5
 
6
Sakamano до: SS-23
преди 3 седмици
Да беше погледнал първо движението на цената и че в момента е 3 пъти по-нагоре от дъното през декември. Като отвори темата за оФцeте, да ти кажа, че някои хора виждат възможности и са склонни да рискуват - понякога печелят, понякога губят, но поне играят. А oФците само гледат отстрани и блеят. Не отричам, че и аз не веднъж съм бил oФца и мога да ти кажа - това не е повод за хвалба.