Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Тръмп за Пауъл: Не съм го понижил, но бих могъл

Федералният резерв е под натиск преминаването към по-свободна парична политика да не се разглежда на пазарите като отстъпка пред президента

5
 
9
 
4
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
В майката природа има закономерности и който се прави на тарикат и не ги спазва отива на майната си. ЕЦБ не трябваше да вкарва политиката на лесните пари, за да спасява нещо, което вече е умряло. Тя трябваше да изолира прокажените държави, тия дето зорлем на своя глава се разболяха, сами да си сърбат надробената от тях самите попара. Когато някой провисне от терасата да се самоубива, твърде е вероятно, ако искаш да го спасиш, да полетиш надолу с него. Гърция, Италия и прочие решили да си правят харакири, остави ги ве. Колкото повече заразно болни държиш в една стая заедно, толкова повече ще разрасне епидемията.
6
 
10
 
3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Кога курса на долара се понижава, тоя на еврото се надървя и вдига..хи - хи. Ся да го видим ония от ЕЦБ кви ще ги сговнят.. хи - хи. Еврото ке тръгне нагоре, оле мале.. и точно когато не трябва. Така е в живота - тарикатите сами се прецакват, по - точно сами се еват.. хи - хи.
6
 
10
 
2
ABBA до: Sakamano
преди 3 седмици
++1

Мексиканците верно им викат: Гринго(вци)
2
 
14
 
1
преди 3 седмици
Да, на него САЩ му е бащиния, може да "понижава" когото си поиска.