Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Конфликтът между САЩ и Иран е все по-близо до точката на кипене

Войната изглежда неизбежна, твърди председателят на Българо-мароканската търговско-промишлена палата

8
 
7
 
7
ABBA до: Minka
преди 3 седмици
Те ГРОБарите са си сите осъзнати ил' неосъзнати слуги прегърбени, но с комсомолски плам и комунистически устрем !!!
10
 
17
 
6
Minka до: s3
преди 3 седмици
Ти не си пиеш хапчетата, нали?! "всички сме решили единодушно" - това не знам някой да ни е питал някога дали го искаме.
12
 
18
 
5
ABBA до: s3
преди 3 седмици
Време е НАТО да те мобилизира и да те прати в Иран.
Те и другите големи комунисти като теб викаха: дайте (от вашето) да дадем!
26
 
9
 
4
s3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Време е щатите и НАТО да дадат урок на Иран, че не може да прави каквото си иска, а има евроатлантически правила и норми, които следва да спазва. След като всички сме решили единодушно, че щатите ще управляват света, нека да бъдем така добри да спазваме техните разореждания.
5
 
3
 
3
преди 3 седмици
From Shahs To The CIA: The History Of Western Intervention In Iran - Part 1
https://www.zerohedge.com/news/2018-01-07/shahs-cia-history-western-intervention-iran-part-1

From Shahs To The CIA: The History Of Western Intervention In Iran - Part 2

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-15/shahs-cia-history-western-intervention-iran-part-2

13
 
13
 
2
преди 3 седмици
14
 
31
 
1
преди 3 седмици
Елена Гунчева
"Лидерът на САЩ вчера заяви, че вероятно ще се наложат санкции срещу Иран, защото били свалили американски дрон. Само преди няколко дена можеше да се случи и нещо по-лошо – Тръмп отмени в последния момент удар срещу Иран, пак по повод сваления дрон.

И се замислям – дотолкова са ни промили мозъците и са ни свикнали като кучетата на Павлов на исканите от тях реакции, че не виждаме истината.

На първо място – чий го търси американски дрон НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, на половин земно кълбо от американскса земя? Някой може ли да отговори разумно на този въпрос?!? Значи, американците могат да си изпращат самолети, дронове, войски в чужди държави, където никой не ги е канил и са нежелани и по принцип – винаги далеч от американската земя, но същите тези държави нямали правото да се защитят. Нещо ненормално не виждате ли?!?

Американците налагат диктатура с маската на свобода и демокрация по цял свят. По дулата на оръжия, санкции и военни акции. Принуждават всички да налагат санкции на неудобните на тях държави, чиито лидери не се прекланят пред силата им и водят самостоятелна политика. Бъркат се във вътрешните работи на всички други държави.

Заради петролът и стратегическите им интереси в Близкия изток, съсипаха много държави и милиони тежат на съвестта им. Сирия, Ирак, Либия, Египет…..къде не предизвикаха кръв и сълзи?

Това са ни стратегическите партньори, нашите господари!!! Господари, които ги избраха политиците ни, не ние. Господари, за които суверинитетът, животът, свободата, свободната воля са неща, които важат само за тях, а другите народи трябва да са им подчинени и да слушат. Докато те ограбват ресурсите им на безценица!

Войната е тяхната същност. Оръжейната им индустрия ИЗИСКВА ВОЙНИ ПО СВЕТА! Защото иначе ще фалират, и без това имат най-големият външен дълг в света! Ние трябва да воюваме, за да могат те да живеят с американската мечта! .......................... "