Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Отстъпва ли Европа пред Русия?

Връщането на Москва в ПАСЕ е първият път, в който се отменят значими санкции срещу евразийската държава от 2014 г. насам

   1| 2| 3    
8
 
2
 
25
ivailojelyazkov до: khao
преди 2 седмици
ОТЛИЧНО КАЗАНО.според Стратфор нигерията със сняг - расия ЩЕ СЕ САМОРАЗПАДНЕ ОКОЛО 2025! ДАНО путк!н да я ДОСЪСИПЕ-както и до момента
11
 
4
 
24
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
не е имало случай една по напреднала цивилизация да отстъпва пред диваци ...
руснаците нямат шанс да са фактор докато Пу е на власт ! горкото джудже просто няма капацитет да се справи, нито неуките отрепки с които се е обградил.
7
 
13
 
23
majnata до: Имхотеп
преди 3 седмици
точно пък ти да го казваш ... *** са ти разширили аспуха до два цола и половина ... ама то бит и еббан наситанямат тъй че ...
16
 
8
 
22
Стоян Петров до: многодобре
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ти наистина не си у ред!!! Даваш ли хляб на хора??? Не аз само им вземам хляба от устата и се гордея с това! От 8.00 до 17.00 така съм им стъпил на врата, че омразата им към мен направо може да се реже с нож!
9
 
20
 
21
многодобре до: Стоян Петров
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
....стоенееее, похвали се с нещо твое, с нещо което ще остане след теб в този живот! Какво полезно за обществото си направил? ...деца възпитал ли си? ...даваш ли хляб на хора? ....само с дранкане и плюене не става!

36
 
21
 
20
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Присмял се мишкунек на мишляци. Не приемаме царя на трикраките столчета да задава и определя световния ред. Не може и никой няма да допусне заради архаичните му, реликтни, примитивни, низши, първични, рудиментарни, ретроградни, допотопни възгледи русия да бъде ръкоположена за световна сила. Тя е такава единствено и само тогава, когато решава кои заграбени от нея територии ще връща. Възстановяването на китайския суверенитет върху островите Дамански, Болшой Усурийский и Тарабаров(общо над 200 кв километра) ясно показват пътя на разпад и дезинтеграция на бившата империя. Остават спорни "само" близо 2 млн квадратни километра. Всички са наясно че китайците ще дочакат трупът на противника им да доплува край тях. Във външнополитически план Русия не може да удържи Мадуро на власт, ще закрепи Асад за няколко години но и него ще изгуби, не може да попречи на САЩ да атакуват Иран в случай че те пожелаят, не може да влияе на източноевропейските държави, даже с Беларус е в непрекъснати конфликти. Мисля че след изгонването на кубинците от Венецуела ще настъпи и края на комунизма на острова на свободата. Само времето ще покаже дали съм прав в прогнозите си, но факта че русия е регионална сила е неоспорим.
15
 
23
 
19
Sakamano до: vzhekoff
преди 3 седмици
Ако сме научили нещо от уроците на Путин, това е че не е важно да си прав, а да си силен. Надявам се и Европа да го проумее и да използва силата си.
20
 
15
 
18
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Российские ученые впервые в истории провели неслыханное исследование русского генофонда – и были шокированы его результатами. В том числе это исследование полностью подтвердило высказанную в наших статьях «Страна Моксель» (№14) и «Нерусский русский язык» (№12) мысль о том, что русские – это не славяне, а только русскоговорящие финны.
30
 
18
 
17
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Отново съм принуден да обобщя : русия ке падне!!!
25
 
17
 
16
Имхотеп до: majnata
преди 3 седмици
Ти си най-пр остия руски трол, че и пе дера ст на всичкото отгоре.
Хи-хи-хи-хиххх,