Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

BP: Търговските сътресения вредят на енергийния преход

Необходимо безпрецедентно сътрудничество между компаниите и правителствата, за да се намалят емисиите на парникови газове до нула, смята председателят на BP

0
 
1
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Още нещо наще тарикати ДУПЕтати изгониха UBER. Споделето патуване е доста зелена идея вместо всеки да тътри със собствения си автомобил. Друго защо държаваъа не се откаже от ДДС-то при публичния транспорт така бакшишите ще имат мегдан да смъкнат цените с 20% и не намали някоя и друга от огромните такси за тях.

Как всички тизи зелени кавали искат само да ми бъркат в джоба. Защо дуржавата не се жертва а все обикновения човек да се жертва за тия зелени глупости.
2
 
4
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Всеки тръби за глабално затопляне и простотии, а защо никой не говори защо има глобално затопляне. Има глобално затопляне защотото планетата е пренаселена. Ако населението намалее ще намалеят и парниковите газове. Българите достатъчно допринасяме за това планетата да не се пренаселва за нас никакви квоти.

Друго върху което могат да помислят тия тикви е как цялото население в една страна да не се концентрира в една точка а да е по равномерно разпределено. Трябва да подпомагат местните общини по някакъв начин да привличат инвеститори така че хората да имат стимул да си стоят вкъщи, а не всичко живо да отиде в един град.
1
 
5
 
1
преди 1 година
Въглеродните емисии няма как да се намалят до 0 и тоя чичик го знае много добре, каквото и да говори. Факт - ВР инвестира в природен газ десетки пъти повече средства, отколкото във ВЕИ.