Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Станишев не бе подкрепен за председател на ЕП от евросоциалистите

Идеята Вебер и Станишев да си поделят 5-годишния мандат на председател на Европейския парламент има препоръчителен характер

2
 
2
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
До малечко: ти пък си толкова малък и безгласен, че безропоно се подчиняваш на всяка мутра неграмотна и властимаща. Не, не съм Корнелия и НИКОГА не съм гласувала за БСП. А Нинова ясно защо дразни мъжете - защото има кураж да защити държавата от джендърщината на Станишев и боко, които бяха обещали да продадат народа ни. Всичко с времето си, всеки ще си отиде на мястото. Къде ли е днес Командира, например? Само трябва човек да слуша, чете, помни и проявява поне малко логика. Съветвам те да се опиташ да го правиш. И съм севсем сигурна, че ако се смени властта, ти първи ще им легнеш. Айде малко покажи достойнство.
2
 
2
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Абе serafim-че, все си наопаки бе мойто момиче.. Другите напреки, ти все наопаки... Да не ти е името Курнелия?..
2
 
3
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Станишев, който ругаеше Борисов и обратно, години наред и ни занимаваха със себе си, сега се прегърнаха на джендър и власт основа. Станишев се опитва да развие инстинкта на Борисов на куче, което знае кога ще го бият и преждевременно се оттегля. Та и наш станиШЕФ си направи отвод. Любопитно ми беше да видя резултата от гласуването.