IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на Обединените патриоти

Партия "Атака", на която Сидеров е лидер, остава без представител в ръководството на парламентарната група, в която влизат още ВМРО и НФСБ

11:20 | 10.07.19 г. 1
<p>
	Волен Сидеров. <em>Снимка: БТА</em></p>

Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров вече не е председател на парламентарната група на "Обединени патриоти". Това стана ясно от съобщение до председателя на парламента Цвета Караянчева от парламентарната група "Обединени патриоти".

Със съобщението групата информира председателя на Народното събрание за персоналните промени в ръководството и, предава БТА.

Цвета Караянчева съобщи, че ръководството на групата се поема от Валентин Касабов (НФСБ) и Искрен Веселинов (ВМРО).

В представения протокол от заседанието на групата, прочетен и пред народните представители в зала, се посочва, че "ръководството на парламентарната група, считано от 9 юли 2019 г. е в следния състав: съпредседатели Валентин Касабов и Искрен Веселинов, заместник-председатели Борис Ячев и Милен Михов, секретари Христиан Митев и Юлиан Ангелов. 

С решението, взето на 9 юли, партия "Атака" остава без представител в ръководството на парламентарната група "Обединени патриоти", представляваща обединение на три партии: "Атака", ВМРО и НФСБ. 

В кулоарите на парламента народните представители Павел Шопов и Десислав Чуколов отклониха журналистическите въпроси с обещанието да направят по-късно официално изявление пред медиите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:36 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 0
Инертен
преди 4 години
На този човек въобще не му е мястото в политиката.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още