Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Zoom

Сладоледът трябва да е био, убедена е Савина Николова

Продуктът ни е конкурентен, независимо, че използваме съставки, които са в пъти по-скъпи от традиционните, посочва основателката на джелатерия за занаятчийски сладолед „Savini"

2
 
0
 
2
преди 1 година
на таа па да и иам проблема, то останалото всичко е отровно, тя за сладоледа се хванала се едно че е основно препитание на човека ....
3
 
13
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
99% от сладоледите произведени в България са направени от Палмово масло. 99% от и от тези, които се внасят, също са от Палмово масло, заради двойният стандарт. Палмовото масло не се разгражда от организма, съответно не може да бъде изведено, затова то циркулира и се наслагва в кръвоносните пътища като плака. Тая плака е виновна за инсултите и инфарктите и ненапразно България е на 1-во място по смъртност по тия показатели. Същото е положението с производството и вноса на шоколади, всички видове сладки, дори тези, които се правят за деца. Четете етикетите на всичко и ще се уверите сами !