Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Бунтовниците от Източна Европа се обединяват

Те споделят категоричен отказ да приемат бежанци и са в пълно съгласие по въпроси като бюджета на ЕС и климатичните политики

   1| 2    
2
 
11
 
13
nkavrakov1982 до: Стоян Петров
преди 1 година
В една нормална демократична държава, в която суверена има власт, не би се стигнало до там, че един корумпиран политик, бивш сътрудник на държавна сигурност да придобие ТЕЦ, и да източва бюджета, пред очите на гражданите.
9
 
8
 
12
Стоян Петров до: nkavrakov1982
преди 1 година
Няма профилна снимка
В случая мисля, че "завиждаш". Наистина трябва да си "изключителен" бизнесмен, за да придобиеш за 1 400 000 лева нещо, за което преди това са броени 48 000 000 евра или близо 100 000 000 лева.
5
 
17
 
11
преди 1 година
В момента всички ние, всеки българин, живеещ и плащащ данъци на територията на Република България, плащаме по 2 500 лева на час, повтарям на час, на ТЕЦ Варна, собственост на Ахмед Доган. Нима смятате, че данъкоплатците от богатите страни на Западна Европа, си затварят очите за тези факти. Кой, обикновен човек, или дори дребен бизнес, хайде и по едър, може да си купи цял ТЕЦ? Когато фактите говорят и боговете мълчат. Именно огромните нива на корупция, унищожават всякакви съюзи. Това, обаче със или без съюз, убива държавата ни, народа ни, и го обрича на геноцид.
11
 
9
 
10
преди 1 година
Този на снимката е подсъдим! И за да избегне панделата си сложи свой министър на правосъдието!
Другия унгареца, пък неговите приятели толкова кадърни, че все взимат евро проекти и все нса високи постове са!
И какъв е този диктат дето те карат да станеш по- свободен и по-богат? Това май ние сами си го искаме!
;)
16
 
12
 
9
cum on ABBA face до: nkavrakov1982
преди 1 година
добре казано! МОЛЯ не спорете /Стоян Петров/ с оня трол императора-той както и шепа кремълски тролове са капката катран в буркана с мед.
11
 
12
 
8
nkavrakov1982 до: Toranaga
преди 1 година
Какъв суверинитет, след като в Източния блок се краде с пълни шепи. Нали бяха изтекли записи на румънски политици, които казват на прокурорката Кьовеши как били патриоти, защото крадяли от ЕС, а не от Румъния. Нали и в България всички, го виждаме с очите си. Проблема не е в корупцията, а в нейните размери, що се отнася до страните от Източния блок. Всички сме наясно, какво се случва, и накрая си говорим приказки, като за официална вечеря. Що се отнася до ЕС, след Брексит, дори след вота преди години, с този процес се поставя началото на края на Европейския съюз. Защо? Защото е невъзможно обединения на толкова много държави с големи различия, в културата, най вече езиците дори, и преодоляването на пропастите в стандартите. Вземете за пример САЩ. Там най просто се вижда естествен процес, плод на исторически, събития, довел до най-мощната икономика в света. Един език, английски, за всички щати, перфектно разделение на властите и върховенство на законите над всички, мощно гражданско общество. В една Европа, няма ка да бъдеш мобилен, защото само докато се адаптираш езиково, ще са ти нужни години. А и дори да го направиш, пак не е сигурно че държавата в която ще отидеш, няма да изпадне в икономически колапс. Докато в Америка, се местиш от щат в щат, но езика, е един. Почваш работа и забравяш. Това е.
18
 
10
 
7
Стоян Петров до: Toranaga
преди 1 година
Няма профилна снимка
По-съществения въпрос е къде са парите? Кога " бунтовниците" ще оползотворят благините които ако не текат, то поне капят към тях? Кога ще могат да станат и те донори, за да се приемат чакащите 10 държави пред портите на ЕС? трябва ли Орбан да направи всички техници от родното си село крупни собственици(включително и на медии) за да разберете, че целия патриотизъм е за едни пари?
20
 
11
 
6
Стоян Петров до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти си явен примитив и не можеш да осмислиш нищо. Хубаво или лошо по-добро за нас от ЕС не съществува. За да влезне в съюза Сърбия е готова на изключително трудно решение, да отреже територията си.
14
 
18
 
5
Императорът до: Toranaga
преди 1 година
Бе какъв суверенитет - те гледат на нас като на колониална собственост !!! Ето затова ЕС в тоя му вид трябва да бъде унищожен - той е пагубен за Европа. Това ли ни обещаваха преди 15 години?
12
 
17
 
4
Императорът до: lyusien
преди 1 година
Аз картофоглавият си го плюя кат` тако`а редовно.

Я ти върви в Германия и се опитай да кажеш нещо (дори да е самата истина) срещу новите им нигъро-талибански господари, да видиш какво ще ти се случи.
А за си запомнил туканка - в България - или дето и да е в Източна Европа, отиващият си от власт президент да заповядва на гражданите за кого да гласуват на изборите за нов президент - както направи гнидавият оланд във Франция? Тия ли ще не обвиняват в недемократичност, бе ????