Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Съдът на ЕС предупреди Белгия относно ядрените реактори

Белгийското правителство ще трябва да извърши сериозна проверка на влиянието на реакторите Doel 1 и 2 върху околната среда, преди да ги върне в експлоатация

4
 
8
 
3
supertrader до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Импе нарязани са на скрап и са претопени и от метала сигурно са направени вилици и лъжици, скрап от ядрени реактори едва ли някой прави и ползва..съответно няма как и да са нарязани. Ама ги пишете едни..
6
 
12
 
2
ABBA до: Императорът
преди 1 година
"И кога ще се търси сметка на отговорните за съсипването на ядрената ни енергетика? Подписалата затварянето кунева-пръмова трябва да бъде осъдена за държавна измяна и публично екзекутирана !!! "

Първо брат'чет и Соломон трябва да го отнесе.
Тогава ще падне чадъра над нея.
10
 
16
 
1
преди 1 година
Значи белгийците може да си ползват реакторите 50 години, а ние нашите 3 и 4 блок ги нарязахме на скрап след 25 години работа ???

И кога ще се търси сметка на отговорните за съсипването на ядрената ни енергетика? Подписалата затварянето кунева-пръмова трябва да бъде осъдена за държавна измяна и публично екзекутирана !!! Измяната трябва да се наказва само и единствено със смърт - именно защото това не се прави, се докарахме до окаяното положение, в което сме - не само по отношение на енергетиката.