Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Първите шест самолета F-16 ще бъдат доставени на българските ВВС през 2023 г.

Изтребителите ще бъдат с пълни възможности за действия, напълно интегрирани в системата на НАТО

   1| 2    
1
 
6
 
15
econo_miss до: vzhekoff
преди 1 година
Пффу, абе ти да не си Горанчето. Вместо да се инвестира в нещо друго, то във ВПК.
10
 
9
 
14
majnata до: cum on ABBA face
преди 1 година
рев искаме!!! кремълски РЕВ !!!! СЕГА!!!!!

Ами колче в аспуха ... ?
3
 
12
 
13
преди 1 година
Няма профилна снимка
ако ако съм н мястото на джурналистите, щеше да пиша само за самолети, газ и мирен атом ... по другите теми никой не коментира !
9
 
12
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Вижте сега, изобщо не е важно кога ще дойдат 6-те самолета, пък било то и само след 4 години. Важното е, че платихме 2.2 млрд лв главница и още около 200-250 млн. лихви. Главницата сега, лихвите - през следващите 4г. Не че после няма да плащаме лихви, но може и самолети да има за Гергьовден. Сеги сме платили доларчето по леФ и сем'се и пет ст'инки парчето, а се обзалагам, че тогава ще е по-еФтинко, ма нейсе ! Това е инвестиция във ВПК, н'ъл тъй !
7
 
8
 
11
tisia до: penman
преди 1 година
...а ти си трол на глупостта!
18
 
5
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
Виждам че руските тролове са направили истинска канонада! Е, и за руските таралясници има пазар - псевдосултанчето Ердо! Да побързат братушките да му продадат още нещо, че скоро няма да го има (Фолксваген също го знаят и затова избраха Измир).
9
 
22
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не разбирам какви руски тролове, какви 5 лв??? Какво ги интересува руснаците какви самолети ще си купи една държавичка в периферията на ЕС и още повече, че липсва на картата на геополитическите тектонични процеси? Какъв 7нтерес имат руснаците да си купуваме Грипен?!? Руснаците ли произвеждат Грипен?! Купуваме 8 брутално остарели самолети, които могат да бъдат приземени от САЩ във всеки момемт, в който не слушкаме достатъчно. Очакваме тези поцинковани легени да летят следващите 20 г?! Че тогава машините ще са безпилотни....
11
 
20
 
8
преди 1 година
Защо самите САЩ не искат да ползват F16 за нуждите на тяхната армия след като тези самолети са напълно интегрирани със системите на НАТО? Или ги е срам да се качват в стари американски москвичи като тези таратайки...
10
 
17
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
.......на 6 август 1945 г. е пусната атомната бомба над Хирошима. ....Тези само в това са добри, само за това ги бива!
12
 
12
 
6
преди 1 година
Аз на това му викам подир дъжд, качулка. Защо?
Ами много просто, до 2023 година няма да има по какво да се пуца.Нещо повече, нама да има земно население. Тролове са тези от правителството. Имхо, какво и срещу кого с тези 6 самолета?