Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Г-7 трябва да поведе борбата срещу неравенството

Интересите на мениджърите и работниците в дългосрочен план са еднакви

1
 
1
 
5
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
в действителност какво става, а и с Тръмповото предложение да включат и Императора, това Г7 е всъщност е едно събиране на лаф моабет. дипломатически трик да отпуснат малко напрежението. нищо не зависи от някакво общо решение вече, след ерата Тръмп, а сега и Борис в добавка. така че да включат ако искат и царя на Самоа, резултата ще е същия.
6
 
7
 
4
преди 11 месеца
Очевидно, че лидерите на Г-7 подготвят най-големия обир в историята на човечеството. Разбира се обирът ще бъде маскиран като "борба срещу неравенството" и "промените в климата". Нека обясня по-точно тези момчета ще подстрижат "овцете" по изключително изобретателен начин - чрез т.н безусловен базон доход или с други думи вашите ще бъдат окрадени за да се финансира схемата на понци наречена безусловен базов доход от една страна, но това не е всичко както винаги. Второто голямо подстригване ще дойде колосалната инфлация, която т.н. безусловен базов доход ще генерира и каквото ви е останало от заплатата няма струва и пукнат грош и няма да може да си купите и кутия цигари или кило сирене с целия си месечен доход. Може би по-наивните се питат нали Рей Далио ще загуби най-много така, та нали така богатите ще обеднеят също. Да но Далио е богат на кредити, а не пари и така той няма да има плаща кредитите и ще може да задържи всичко, което има без да даде и един петак в замяна на него т.е. той ще стане още по-богат... Честито балъци, мечтайте си "кредити", "растеж" без производство и "количествени улеснения", но после да не плачете в магазина или на бензиностанцията...
2
 
4
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
„Капиталист съм, но дори аз смятам, че капитализмът не работи“, каза наскоро Рей Далио, изпълнителен директор на Bridgewater Associates.

Е да , за някои вече спря да работи и ще работи все по - малко , според количеството притежавани акции . От такива интервю не трябва да се взема преди да са паднали пазарите с поне 50 % , защото много нервничат , чак натрапливо .
4
 
11
 
2
преди 11 месеца
"Г-7 трябва да поведе борбата срещу неравенството "

То през комунизма лозунгите не звучаха толкова тъпо.

Всички котки на борба със свръхпроизводството на кремвирши!
5
 
11
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
поредната глупотевишка безмислица и хранилка за безброй бездарни репортери, програмни мениджъри, организации, НПОта и други паразитни организации