IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Acer представи новия си гейминг стол, струващ 14 хил. долара

Новият модел е значително по-евтин от предшественика си

20:24 | 04.09.19 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Acer</em></p>

Снимка: Acer

Acer представи новото си гейминг "чудовище", наречено Acer Predator Thronos Air – стол за геймъри, който се предлага на цена от 13 999 долара и има всичко, включително и функция за масаж, пише TechCrunch.

Predator Thronos Air представлява масична стоманена структура, която предлага на играчите възможност да се потопят в играта. Включени са три стойки за монитори, регулируема табла за мишка и клавиатура, сложна система за кабелите, така че да бъдат скрити всички заедно. Ако това не е достатъчно, Acer разполага с няколко допълнителни аксесоара, като държач за чаши и камери.

Единственото, което липсва, са компютър за игри, монитори, мишка и клавиатура. Това е вторият стол за гейминг на Acer. Този е наполовина на цената на оригиналния. Представеният на IFA 2018 Predator Thrones Gaming Chair струваше 30 хил. долара и включваше повече елементи.

Подобен тип допълнения към преживяването от компютърните игри са достъпни от няколко години и предлагат допълнение към преживяването на играчите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
cyclop
преди 4 години
"Подобен тип допълнения към преживяването ...предлагат допълнение към преживяването" Ей това написа. Това е последното ти изречение. Браво.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още