Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

FT: Кристалина Георгиева - упоритият нов талант, който ще оглави МВФ

Българката е напът да замени Кристин Лагард начело на финансовата инстутиция

   1| 2    
6
 
3
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Фактът си е факт - тя ще заеме тази длъжност. Има основание да се радваме. Но помнете ми думата как повечето от вас ще си замълчат при следващите й прояви. Досега какво видяхме за България? Една неадекватна реакция на идващите "бежанци-жребци", че ще ни подобрят генодонда, едно неангажирано присъствие при наводнението в Аспарухово - Варна, едно световно подливане на вода на друга българка за генерален секретар на ООН, барабар с неуморния Борисов и нейното нетолкова убедително представяне. След това едно бягство от мястото на еврокомисар, без дори да предупреди в страната и останахме без този пост. Поправете ме, ако греша.Баба ми ме е учила, че когато видя нечистоплътност (подлост) у един човек, да очаквам и втори път да го видя.
4
 
2
 
11
khao до: Bill-bg
преди 1 година
Няма профилна снимка
от *** освен помия, какво друго може да очакваш ?
5
 
4
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
Толкова много помия за нещо толкова положително за България! Не е истина колко *** се изявяват в този сайт....
7
 
10
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аз пък се радвам за Кристалина Георгиева, възприемам я като пример за подражание и съм с няколко сантима по-изправен като българин, когато чета за такива като нея!
10
 
8
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
В определението "упорит нов талант" е вярно първото - че е упорита в нагаждането си. Крайно упорита, като физическото й телосложение илюстрира нейната безпардонност. Както и подливането на вода на Ирина Бокова за ген.секретар на ООН. Иначе за човек в пенсионна възраст е малко неуместно да говорим с епитет нов, при това тя дълго време беше в Световна банка - друга финансова институция. Сега ще видим отчетливо образованието във ВИИ "К.Маркс" по политическа икономия каква квалификация дава. Досега длъжностите й бяха свързани и с други компетенции. При това се задават трудни времена за финансовия свят. Нищо лично към нея (не ми е интересна).
5
 
9
 
7
Pyramid до: Longin
преди 1 година
В школата по парашутизъм, едва ли гижгласят точно за това.
9
 
23
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
До няколко месеца или дори седмици ще има следваща голяма рецесия, може би надхвърляща предишната - дълговете сега са далеч по високи, а лихвите ниски и нема накъде повече да се дрогират пристрастните наркомани... ако това се сбъдне - ще гърмят не само банки, ами и цели правителства/ държави... над тях финансово е само МВФ ... дали Кристалина е подготвена за такъв ураган ... съмнявам се, честно
19
 
21
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аз на тая и виках Жорж Ганчев в рокля, по нещо ми напомня на него. Но това беше преживе, Жорж беше патриот, а тази е супер нагаждачка, какви ли не дупки се опитва да запълни. Дано сега и се отвори парашута, все пак е някъкъв имидж за България, освен ако не свърши с корупционен скадал, както най-вероятно ще се развият нещата.
13
 
26
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Капиталист-глобалист - нещо като комунист-интернационалист, ама 10на пъти по гнусно и вредно.
14
 
32
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
типичен кариерист.Не и пука изобщо за България.