Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

„Газпром“: „Сверен поток 2“ вече е построен на 81 процента

В момента на дъното на Балтийско море са положени 1989 километра от газопровода, информират от руската енергийна компания

   1| 2    
1
 
7
 
12
data до: Императорът
преди 1 година
Да ти кажа шведите не сред любинците на Путин .Водели са 12 войни помеждуси а именно след една такава Русия
13
 
10
 
11
Императорът до: многодобре
преди 1 година
То неслучайно Газпром строи огромен терминал за LNG западно от Петербург.

Датов - всичко е възможно. Но тогава маршрутът ще мине от другаде - защо не през шведските териториални води.


Красов - нямам време да ги гледам клипчетата. Руснаците ного си падат по такива мистификации - имат огромен канал в Тубата (например) само за мистификации, свързани с Междузвездни войни. Последното, което гледах твърдеше, че смешното същество Джар-джар всъщност е баш главния сит, а сам Палпатин е някаква дребна пионка, подставено лице. Мен са ми забавни хора като тебе, дето вярват на всичко в Тубата.

Стоенчо - най-лошото в твоето невежество е, че ти упорстваш в него. Знам, че ти плащат, за да поддържаш определени опорни точки с цената дори не само на лъжи, но и на личното ти опозоряване, но все пак е малко дразнещо.
8
 
10
 
10
Стоян Петров до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Императорче, това да не е марксискъм-ленинизъм че да ми го разясняваш?
7
 
13
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
...уж в бъдеще Европа ще се нуждае от повече газчица пък тука редят приказки некакви сорособлизачи, че видиш ли проекта няма да го бъде. ...ако няма да има газчица по тръба ще има такава превозвана с кораби и то пак от Русия , защото отново ще е по- евтина от американската!
8
 
9
 
8
data до: Императорът
преди 1 година
Да бе може да клекне , може и да не клекне ама в това време лихвите вървят , гаранционните срокове на оборудването изтичат и т.н - и така 2 пъти вече
8
 
7
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Едва ли оставащите 450 километра ще бъдат завършени през тези няколко месеца до края на годината.
Така , че газ през УКРАЙНА пак ще тече , дали със или без договор , НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

ВЪПРОСИТЕ СВЪРЗАНИ С ПОЛИТИКАТА НА ГАЗПРОМ НЕ СЕ РЕШАВАТ В РУСИЯ , А ТАМ ОТКЪДЕТО СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КОМПАНИЯТА.

КОИ СА ТЕ ??

ИЗГЛЕДАЙТЕ КЛИПЧЕТО :
Кому на самом деле принадлежит Газпром и Роснефть | Pravda GlazaRezhet

НЕ ВСИЧКО Е ТАКА КАКТО ИЗГЛЕЖДА НА НЯКОИ НАШИ "ДРУГАРИ"
13
 
19
 
6
Императорът до: Стоян Петров
преди 1 година
Ти явно не си в час и отказваш да влезеш.
Газпром е частна компания с държавно участие. Русия не е като България, да си подарява ресурсите. Не знам за кой "хегемон" говориш, но никой не може да налага санкции на страната Х, защото иска да купува природен газ от доставчикът Y.
Това, че ти се опитваш да се подиграваш от безсилна злоба, макар че си някакъв игнорант, не означава, че е смешно това, че Европа ще остане без природен газ - и то заради една държава, която уважава п.д.расткото знаме повече от националното си знаме.
Накрая Дания ще клекне - защото п.д.растките номера са до време. Когато я притиснат от една страна Газпром (стига просто да я заплашат със съд - защото става въпрос за елементарен казус със сервитут), от друга страна Германия (която разбира, че няма избор освен руския газ), а от трета - партньорите на Газпром - ще клекнат.
5
 
8
 
5
khao до: data
преди 1 година
Няма профилна снимка
прав си, но изпускаш важна подробност! Той не може да ги е..беее толкова, колкото те могат да носят ! :):)
16
 
13
 
4
преди 1 година
На Путин да се направи на мъж 2009 му изяде главата . От там насетне - само надоле е цената - вече 10 г . Айде поклониците на Вова да сметнат с колко го е набил на рашкит тоз вели мъж
19
 
16
 
3
Стоян Петров до: michaelis12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не ве, включих калкулатора. Щом са построени 81%, за експлоатация са готови 40.5%, защото знаеш пакетите са много лоши. Но това 40.5 е ирационално число, защото не е известно кога Дания ще даде разрешения за строителството в нейни икономически води. И след като го даде, не се знае Хегемона дали няма да наложи санкции.
На Вашия кумир(Владимир Шаломов Путин) и кучетата вече му се подиграват. Даже Баце изпрати турския му поток в съда и в същото време иска да ни пусне туркменска газ през руските тръби.
PS Наистина ли Шаломов е толкова кууух и не може да регистрира една или две фирми с директор и секретарка, които да са износители и да не прави тези циркове? Ако беше допуснал чуждестранни фирми да участват в търгове за концесии за суровините, щеше да прибира поне три пъти повече пари за страната си. Но понеже е наясно, че гладен муужик лесно се управлява, така ще е.