IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София

Детайлна подробна четиригодишна управленска програма ще бъде представена следващата събота, заедно с листата от кандидати за общински съветници на партията

14:35 | 21.09.19 г. 4
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: БТА</p>

Снимка: БТА

Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София на ВМРО. Това обяви в централата на партията лидерът Красимир Каракачанов, цитиран от БТА. Преди представянето Каракачанов заяви, че местните избори са много по-важни от всякакви други избори, защото от хората, които се избират за кметове, зависи решаването на непосредствените проблеми на всеки гражданин.

За Джамбазки Каракачанов каза, че това е силна кандидатура, наложила се като лидер с немалък опит като общински съветник.

„София има нужда от сериозно и отговорно отношение", заяви Джамбазки. Той бе категоричен, че политическата цел на ВМРО е кмет на София и районни кметове. Той информира, че детайлна подробна четиригодишна управленска програма ще бъде представена следващата събота, заедно с листата от кандидати за общински съветници на партията.

„Първата заповед, която смятам да подпиша е за събаряне на незаконните цигански гета", каза Джамбазки. Той определи гетата в София като „миазми" и се обяви за премахването им.

По отношение на проблемите с „Топлофикация" и „Софийска вода" Джамбазки посочи, че от ВМРО са последователни и настояват за преструктуриране на топлинното дружество и прекратяване на концесията за „Софийска вода". Джамбазки обеща и решаването на проблема с достъпността на Витоша за софиянци. Освен това според него числеността на общинска полиция трябва да бъде двойно увеличена.

Джамбазки каза още, че хората в София, които се представят за родолюбци, трябва да бъдат представени. Кандидат-кметът заяви, че се обръща към „хората в София, които не искат гета, катуни и каруци“

По отношение на евентуална кандидатура на Волен Сидеров и отношението към него, Каракачанов заяви, че неговите критерии са отдавна известни. „Ние говорим за кампанията за кмет на София, а не на Москва. За кмет на Москва има друга кампания", посочи той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:32 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 0
Mit1
преди 4 години
В никакъв случай не казвам, че трябва да им се осигурява жилище. Нямам конкретна идея какво трябва да се направи, не съм специалист в областта. Но, както и да го погледнеш, не може да събориш кутини на 50 000 души и да ги оставиш на булеварда и да им кажеш оправяйте си. Нали се сещаш какво ще последва?Така, ясно е че на огромна част от хората това не им харесва, но трябват и конкретни предложения, които са по ясни и подробни.Може да е супер тъпо но - защо да не ги заведат в няколко обезлюдени села (има такива) и там да ги карат някаква земеделска работа ли да вършат, на някаква мина ли да работят, дявол знае, нещо под надзор. Иначе може и да си правят катун там на село и каквото искат да правят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 5 rate down comment 1
megiddo
преди 4 години
Пуснаха ромчето-гейче, за да обере част от негативния вот срещу Фандъкова. Т.н. патриоти имат да връщат услуга на ГЕРБ от евровота, когато им преляха гласове.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 8 rate down comment 5
Императорът
преди 4 години
Това, че някой се е самонастанил на чужда земя, в незаконен катyн, не означава, че общината трябва да му осигурява жилище !!! Ако Българин, живеещ законно под наем, остане на улицата, защото хазяинът му е казал, че домът му трябва - общината осигурява ли дом на Българинът? Сега зная за кого ще гласувам - защото в моя квартал положението е нетърпимо, благодарение на Хелектората на отвратителната фъндъкова !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 1
Mit1
преди 4 години
Това с гетата и каруците е много добра идея, но все пак трябва да се каже и какво ще се прави с тези хора. Не за друго ами, те трябва да правят нещо полезно и да живеят някъде. Ако ще да е под надзор, но да се действа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още