Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Северен поток 2 подаде иск пред арбитражен съд срещу ЕС

Брюксел и консорциумът спорят за законодателството, заради което тръбопроводът не може да се възползва от дерогация от правилата за достъпа на трети страни

2
 
9
 
4
Императорът до: Императорът
преди 10 месеца
Отделно поляците са №1 по добив на енергия от въглища в Европа, ама това няма да продължи дълго. Пълният с екоталибани ЕС ще ги притисне да спрат пушлявите ТЕЦ-ове - тогава ще лазят в краката на Газпром !!!
4
 
12
 
3
преди 10 месеца
Очевидно решението на ЕС е дискриминационно и насочено само и единствено срещу този проект и всеки независим съд ще го потвърди. Относно мpъсната полска алкохолизирана измeт - "малко нагло" е точно те - дето ще се задавят от омраза срещу Русия, руснаците и Газпром, да са... най-големият клиент на Газпром в ЦИЕ !!! Ами като сте толкова ербап, спрете да купувате руски газ, бе - пияни дегенерати? Тогава вече Газпром ще ги заболи наистина... ама то едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто - да го направиш !!!
5
 
8
 
2
Императорът до: Стоян Петров
преди 10 месеца
То и някои руснаци ако четат наши сайтове, ако попаднат на твои постове, може да помислят, че всички българи са безмозъчни психопати, само че това не е така.
13
 
8
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ето едно от мненията на обикновените руснаци. То е по повод продажбата на фирмите които строиха потоците. Преди десетина години Газпром ги продаде на Ротенберг и Тимченко и сега си ги купува отново. Досетете се защо? " одна из ведущих функций Газпрома подходит к концу. Она заключается в том, чтобы государственные деньги перекачивать в частные карманы подрядчиков ... " = - = И это процесс даже имеет своё название: путиномика."