Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Британският пазар ще продължи да приема българските IT и финтех компании

Лондон ще остане световен финансов център, прогнозира Десислава Митева, изпълнителен директор на Британско-българската бизнес асоциация

0
 
2
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Нямам пратив да се изказват различни мнения, с радост бих разгледал друга гледна точка. Но, наистина ми е странно като се хулят изградени системи ей така на кило. Лошо няма да се направи критика, по-добре би било конструктивно критика, но най-добре, да има и някакво предложение какво трябва да бъде, нали? Защото е лесно да кажеш кое е лошо, всяка система има много очевидни минуси, но ако ги задраскаш с лесна ръка, какво ще сложиш на тяхно място?
0
 
2
 
2
khao до: Valentin13
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
малиии почна да цитираш и Мусолини... щеше да си смешен ако не беше жалък ! Сега кажи какъв комплекс те мъчи, че си събрал тази злоба ?
Да не би да са те уволнили наскоро и да нямаш вече пари да пътуваш из Европа ?
4
 
3
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
че то поне едно предсказание на либерал-социалистите да се е сбъднало?
фалит на Америка? победа на Китай срещу САЩ? глобално затоплистко унищожение?
прочетете ли нещо от някой, който е либерал-социалист или социал-либерал, или затоплист, или "европеист мечтист", просто го отминете с усмивка. понякога глупаците си остават такива каквито са. макар, че Дуче Мусолини бил казал: "без сърце е този, който на младини не е бил социал-либералист, без акъл е този, който и на старини остане такъв".
така, че ако чуете човек на старини да защитава либерал-социалистически идеи, да знаете в джобовете му не дрънкат "семки и бонбонки", а нещо друго.