Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

И София намеква, че ще купува служебни коли от VW, ако спечели завода

Има редица области на обществени поръчки, в които българското правителство има солидна свобода на преценка, се казва в писмото до Volkswagen

   1| 2    
3
 
7
 
12
serafima до: mrynmryn
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
И плЮвнелиев и борисов с удоволствие биха им правили ***. Друго нито знаят, нито могат.
6
 
10
 
11
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
"Намерихме начин да предложим на Volkswagen Group вместо 135 млн. евро 250 до 260 милиона евро, твърди Росен Плевнелиев" новина от вчера в този сайт и от днес това "Българските власти правят поредни усилия да привлекат новата фабрика на германския автомобилен концерн Volkswagen, като дори намекват, че при определени обстоятелства могат да гарантират закупуване на коли от бъдещия завод за нуждите на държавните органи,"
Та резонния въпрос тези преговарящи *** ли са или не са? Защо това не е било включено в офертата поне на финалната права като останахме само с Турция. И не си мислете, че управляващите в Volkswagen не са били наясно с възможноста на Ердоган да навлезе в Сирия или пък те знаят, че там много бързо ще приключи (споразумението на кюрдите с Асад автоматически ги лишава от т.нар. автономия). Така, че скоро очакваме Ердоган да обяви край на операцията в Сирия и Volkswagen най- офциално да заявят, че ще правят завода в Турция.
8
 
18
 
10
преди 10 месеца
Човек ще си помисли, че българската икономика зависи от този евентуален завод.
11
 
25
 
9
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
хммм ... браво на Росен Плевнелиев че се бори . само може да послужи за пример как трябва да се процедира в интерес на държавата ни ... задействал е всички възможни канали за натиск , въпреки че всчико изглежда предрешено и загубено . политически чрез ЕНП , медийно - дава интервюта и коментари и присъства по всички влиятелни европейски медии до които има достъп , служебни - всички опериращи на територията ни фирми сипят суперлативи пред vw ... защото знае , че едно работно място на такава поточна линия за автомобили , дава още около 7 работни места в съпътстващата икономика на държавата ... пример за държавник и без да е на избираема длъжност !

и няма лошо да карат шкоди по общини и министерства и агенции , стига с тези аудита и мерцедеси ... само на Бащицата от тойота ще му подарят доживотен абонамет и подръжка за новите модели на ленд круизър ... но това ще е само за него , другите на шкоди !
4
 
17
 
8
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Браво! Дано дипломацията да има ден, за нов завод у нас!
5
 
18
 
7
RSG
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
В Ямбол да го направят завода :D. Тогава ще си дойдем на приказката: нерде Ямбол, нерде Истанбул (Измир).
14
 
35
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Дано успеят, но що пак в София при полужение, че тук е мазало вече а има и други градове. Не може цялата държва да е в София тия тикви това не го разбраха.
5
 
34
 
5
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Браво, дано да успеят...
20
 
10
 
4
supertrader до: Petar2015
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Какви пътища от тази компания поставят България в контурентна борба с Турция, съседна страна със 100 милиона население. Тези хора не правят добре, това не е игра която може да се рестартира. Първо беше Северен поток на руснаците а сега този Фолксваген на немците.
14
 
28
 
3
Бидонойл до: Petar2015
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
260 милиона инвестирани разумно могат да донесат печелба, която да стигне за запушване на всички дупки. Включително и aнaлни.